Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | 29 Eylül

dursuna bu kadar rahat sınırsız yetkilerin verilmesinin tek sebebi devletin yani bizzat reisin adamı olmasıydı.

Yanlış olsun, doğru olsun, hırsız olsun, Galatasaray'ı soyuyor olsun Liseliyse Allah gibi tapar bunlar.

çok doğru konuştu ama onay vermeyecekler çünkü hainler

Genel kurul Galatasaray'ın kangrenidir. İnş kangren yer birgün kesilir.

4 tip uye var

Birinci grup , olaylari analiz edip degerlendirip dogruyu yanlis ayirarak kasten yandaslik veya muhaliflik yapmayanlar

Ikinci grup , musluklari kesilince gruplasip , GS nin faydasina isleri bir kenara birakip kasten muhalif olanlar

Ucuncu grup , her durumda yonetimci olanlar , yani dursun da olsa aysal da olsa cengiz de olsa ve bunlar birbirlerine tam ters seyleri savunsalar da , koltukta kim varsa destekleyenler

Dorduncu grup da hic bir ilgisi olmayan en genis kesim . Katilim gostermeyen ve alakasiz olanlar

4 tip uye var

Birinci grup , olaylari analiz edip degerlendirip dogruyu yanlis ayirarak kasten yandaslik veya muhaliflik yapmayanlar

Ikinci grup , musluklari kesilince gruplasip , GS nin faydasina isleri bir kenara birakip kasten muhalif olanlar

Ucuncu grup , her durumda yonetimci olanlar , yani dursun da olsa aysal da olsa cengiz de olsa ve bunlar birbirlerine tam ters seyleri savunsalar da , koltukta kim varsa destekleyenler

Dorduncu grup da hic bir ilgisi olmayan en genis kesim . Katilim gostermeyen ve alakasiz olanlar

Siz hangi gruptansınız Sinan bey?

4 tip uye var

nuff said

Siz hangi gruptansınız Sinan bey?

Cogunlukla 1 , bazi kaos durumlarinda 3 , nadiren bunye ugrasmak istemediginde ise 4

Mesela aysal ve polat in harcamalari cok olsa da ya da basarisiz donemleri olsa da ,sundugu projeler o yonetimi cok takdir etmesem de beni desteklemeye sevk etmistir ama bunu canaydin ya da dursuna yapmadim

Genellikle dogruyu yanlisi ayirmaya calisirim fakat bazen ayni yonetimin bazi isleri cok kulup lehinde iken bazi hamleleri safi zarar olabiliyor

Eger o esnada ciddi bir programim varsa ise katilmam bile ama bu son donemde cok denk gelmedi oyle bir durum . Bu cuma pazar cok once alinmis kibris biletleri vardi , hem erzurum maci hem kongre denk gelince oteledim

Yine saçma sapan bir ortam var gördüğüm kadarıyla.

Su tipler yuzunden yakinda Florya dan atilirsak TEM yolunda takimi antrenman yaparken gorurlerse ne diyecekler acaba?

Kemerburgaz'in hali ortada. Oraya tesis yapmak cok zor ama adamlar inat etmisler zorluk cikariyorlar.

Metin Ünlü: "Yönetimin talep ettiği maddeler burada görüşülemez. Tüzüğümüze aykırı olan bir durum. Biz tüzüğümüze bağlı kalmak zorundayız."

Su tipler yuzunden yakinda Florya dan atilirsak TEM yolunda takimi antrenman yaparken gorurlerse ne diyecekler acaba?

Kemerburgaz'in hali ortada. Oraya tesis yapmak cok zor ama adamlar inat etmisler zorluk cikariyorlar.

Kemerburgaz gecikebilir hatta rafa da kalkabilir , ama tesisimiz yapilmadan floryadan cikarilamayiz

Bana kalirsa riva tff tesisleri bize tahsis edilsin. Milli takimlar kamp tesisi

Dunyanin en iyilerinden biri

Kemerburgaz gecikebilir hatta rafa da kalkabilir , ama tesisimiz yapilmadan floryadan cikarilamayiz

Bana kalirsa riva tff tesisleri bize tahsis edilsin. Milli takimlar kamp tesisi

Dunyanin en iyilerinden biri
Orayi bize gecici olarak vermezler. Florya dan da atarlar cunku 2020 de oranin yapilmasi lazimmis diye okumustum haberlerde. Biz 1 sene icinde Kemerburgaz i suan yapamayiz. Basimiz cok agriyabilir bu yuzden.

Geri
Üst Alt