Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | 29 Eylül

Konuşmacıları dinlerken uyuyanların hepsi uyanmıştır yemek vakti gelince :D

oraya bomba atilip, yaslilar yerine gencler gelse :( . Herifler normal ölmeyecek bu belli

yalnız şu cok net,biz bu liseden tamamen kurtulabilirsek eger işte ozaman uçuşa geceriz sırf bu yüzden birileri liseden koparmıyor bizi

Ben liseden tamamen kurtulmayi yanlış buluyorum. Bu klubu, camia yi bjk ve fb nin cok onune geciren bisey. Klup kimsenin malı olmuyor bu sayede.

Ama dengeyi saglamak isteseler de bunu basaramiyorlar. Ve iceri 1380 hain dolmuş durumda. Bunlari temizleyip bu kulubu yonetme isini profesyonellere para karsiligi yaptirmalilar en azindan.

Kulüp Üyesi Taner Aşkın: "60 yıldır ilk defa bugün, içinden çıktığı üyelerine hakaret eden bir başkanla karşı karşıyayız. Bunun örf ve adetlerimize göre kabul edilecek hiçbir yanı yok. Özür dileseniz de sizi affetmeyeceğim."

iyi yapmis baskan

Ozan Korkut'ta seçim olur da tekrar aday olup seçilirim diye kendini gösteriyor

Terim esofmani cikarip cekedi giyse de su genel kurulu muma cevirse harbiden

Dostum biz zenginler de ogle saatlerinde acikiyoruz zaman zaman

Enteresan ama oyle .

Inanmasi zor gelebilir ama bazi gunler tuvalate bile ciktigimiz oluyor

Biz orta sınıflar ramazan'da dışarıda fakirlere verilen iftarlara oturmaya çekiniriz hatta tanıdık çıkar utanır sıkılır diye yolumuzu değiştiririz.
Siz zenginler maşallah nerde beleş oraya yerleş sanırım. Sanırım hergün sıçmıyorsunuz bazı günler demişsiniz .İyi tutuyorsunuz bir hergün sıçarız. Merak ettim bokunuzu da yiyor musunuz ?

Biz orta sınıflar ramazan'da dışarıda fakirlere verilen iftarlara oturmaya çekiniriz hatta tanıdık çıkar utanır sıkılır diye yolumuzu değiştiririz.
Siz zenginler maşallah nerde beleş oraya yerleş sanırım. Sanırım hergün sıçmıyorsunuz bazı günler demişsiniz .İyi tutuyorsunuz bir hergün sıçarız. Merak ettim bokunuzu da yiyor musunuz ?

Ogleyin saat 13 te yemek cikinca insanlarin siraya girmesi gibi normal bir duruma bu kadar salakca bir yorum yapilinca haliyle benim cevabim ve bana verilen cevap da sacma devam edecekti

Insanlar yemek sirasina girince elestirilmesi kadar mantik disi bir yorum olamaz sanirim

Geri
Üst Alt