Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | 29 Eylül

DoQhEcfXkAA6yhM.jpg

Ozan Korkut hazirlamis

Bu konuda Sinan Bilgin'e katılmamak mümkün değil. Sadece üslubu yanlış. Yoksa dedikleri doğru.

Tüm gün süren genel kurulda öğle yemeği arası verilmesi çok normal. O kadar insanın yemek için dağılıp tekrar toplanması demek, uzun zaman harcanması demektir. Yemek dağıtılması ve insanların yemek için sıraya girmesi çok olağan. Dursun Özbek'e tekmeyi basan genel kurulu sevmediğiniz için eleştirecek yer arıyorsunuz; üzgünüm.

Ogleyin saat 13 te yemek cikinca insanlarin siraya girmesi gibi normal bir duruma bu kadar salakca bir yorum yapilinca haliyle benim cevabim ve bana verilen cevap da sacma devam edecekti

Insanlar yemek sirasina girince elestirilmesi kadar mantik disi bir yorum olamaz sanirim

Dursun zamani adama onlarca milyon tl borclandik , tabloda yonetim kurulu uyelerinden finansman yok yaziyor , dursun zamaninda sermaye arttirimi ve hisse satisi izni yoktu diyor , yalan

Dursun Özbeki ibra edenlerin kürsüye çıkıp ağlama hakları yok

Ozan korkut boş bi tenekedir gürültüsü çok ama icraatı fos olur. Çakma vizyoncu

Sinirleri yıpratmak için birebir bu toplantı

Her konuşmacı biriktirdiği hırslarını,kişisel sinirlerini maddeleri bahane göstererek yönetime ateş ediyor

Bunu soyledigime sasiriyorum ama en mantikli osman tamburaci konusuyor su ana dek

Bizim kulüpte hiç bir zaman huzur hiç bir zaman harmony olmaz arkadaş.

Her yer yavşak her yer hain dolu.

sent via GSC

Geri
Üst Alt