Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı | Ünal Aysal Yeni Başkanımız

Cevap: Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı | 14 Mayıs | 10.00 | GSTV

Son dakika..tribundergi TWİTTER..

Grand Cour'dan ilk yorumlar: "Ünal Aysal fark ile alacaktir. Acik ara gözüküyor..."

15 dakika önceTweetDeck aracılığıyla

Hay ben Terim'in ikinci gelişine saydırayım emi. Ne ikinci gelişmiş be birader. İkide bir ikinci gelişi, Almaguer, Bratu falan. Ne adamlarmış bunlar be kardeşim.

Kimse Taffarel'den, Hagi'den ,Popescu'dan, Davala'dan bahsetmez. Varsa yoksa Almaguer Bratu. O sanki çok istiyodu onları. Laf konuşmak için konuşuyosunuz. Başka bi b.k değil.

O zaman yerli futbolcular çok iyiydi onu demek istiyorum ben arif emre suat okan davala Gs o sezon genç milli takımın hepsini topladı kaliteli yabancılarlada harmanladı başarı geldi.2. gelişini yok sayamıyorum ben dünyanın parası saçıldı terim gelsin bi dahaki sezonda uçup gitsin.Herkesde mutlu olsun

Katılım sayısı şuanda 1600

Bayern münih ile diğer takımların arasında dağlar kadar fark var.Biz en iyi transferleri yapsak bile önümüzdeki sezon en iyi kadro bjk ile fenerde olacak.

katilmiyorum.

van gaal tecrübeli ve genc oyunculari cok iyi kaynastiran bir isim.

ayrica 3-4 nokta atis (mesela drogba, cambiasso vs.) ve 3-4 yerli (selcuk, ersan vs.) oyuncu ile yine en kaliteli kadrolar arasina gireriz.

van gaal bu takimi acik ara sampiyon yapar. bunu da ben iddia ediyorum.

artik öyle kafana göre röportajlar vermek yok. her hafta sonu sarhos gezmek yok. sorumsuzluklara yer yok.

adamda hem disiplin, hem gaz hemde oyun anlayisi var.

bayern münih barca ile en iyi futbolu oynuyordu gecen sezon.

tek eksisi (veya artisi) yildizlarin da kosmasini ve mücadele etmesini istemesi.

ayrica emre colak ve cem sultan gibi genclerimiz daha cok firsat bulacak.

bizim ligden cok daha fazla avrupayi düsünmemiz lazim artik. avrupa da basari istiyorsak böyle bir adam sart!

cem sultan ve emre çolak şans bulacak diyosunda.. ben bugune kadar görmedim öyle teknik adam. bu ülkede 2 teknik adam vardır gençlere şans veren fatih terim ve luce. gerisi transfer ister başka bir şey değil. bayern munihin kadrosuna bak 2. real madrid gibilerdi geçen sene.. bana bizi bilen teknik adam gerek gerisi boş. önce türkiye sonra avrupa. kimse ilk geldiği sene avrupa kupa aldırcak diye bir şey yok. sabırsız olmayın isimlere değil yönetimin belirlediği planalra uygun isimler oalcaktır.

fatih terim konusunda 2.dönemi filan bırakın yahu. örneklere örnekle karşılık veripte uzatmayalım. ünal aysal ve ekibi galatasaray için en değerli hocayı- başarıya ulaşturmak için sistemni hazırlayacaktır.. biraz sabrılı olun ama yeter...

1600 kişi katılmış şu anda.

arkadas dogru demis bu ligde gazi alan koparir gider teknik taktik bos bir lig

katilmiyorum.

van gaal tecrübeli ve genc oyunculari cok iyi kaynastiran bir isim.

ayrica 3-4 nokta atis (mesela drogba, cambiasso vs.) ve 3-4 yerli (selcuk, ersan vs.) oyuncu ile yine en kaliteli kadrolar arasina gireriz.

Arkadas yanlis anlama ama Cambiasso ve Drogba yi biraz zor görürsün takimda. Avrupa olsaydi gelebilirlerdi. Ama suanki durumumuzda hic sanmiyorum!

katılım niye az beee

Aysal yönetimi Van Gaale mi anlaşmış la :yikes:

VAn Gaal gelirse super olur , ama takimdaki yerlileri tanimadigi icin dezavantaj olur...

Arkadas yanlis anlama ama Cambiasso ve Drogba yi biraz zor görürsün takimda. Avrupa olsaydi gelebilirlerdi. Ama suanki durumumuzda hic sanmiyorum!

Drogba ile Cambiasso uefayı napsın?Adamlar şampiyonlar ligini kaldırmış.Bırakın şu avrupa işini.Böyle işlerde vizyon önemlidir.

Reisler sandik gorevlisiyim ,katilim iyi sayilir ,en azindan benim sandikta oyle , a albayrak reis bendeydi .. Onun disinda listeler imzalar sizabilir cunku resim cekip millet yukluyodur normal . 50-60 gorevli var

Yalniz kotu haber su ki malesef ikram kumanya cok zayifti ,kuru salamli ekmege talim ettik moral yerlerde

O zaman yerli futbolcular çok iyiydi onu demek istiyorum ben arif emre suat okan davala Gs o sezon genç milli takımın hepsini topladı kaliteli yabancılarlada harmanladı başarı geldi.2. gelişini yok sayamıyorum ben dünyanın parası saçıldı terim gelsin bi dahaki sezonda uçup gitsin.Herkesde mutlu olsun

yerli iyiydi dimi. bu isimleride kendiliğinden geldi. hakan ünsal-hasan-ümit- ayağı kırılmış bitmiş okan-suat- yabancılar..

bırakın 2. dönemi yönetimin nasıl bir galatasaray istediğini öğreniriz yakında...

O oyuncularin hepsini Fatih Terim sagdan soldan topladi hatirlatirim. Hakan Ünsal (Karabükspor), Ergün Penbe (Genclerbirligi), Ümit Davala (Diyarbakirspor), Hasan Sas (Ankaragücü), Vedat Inceefe (2.Lig) vs. Rüstü´yü bile 3. Lig´de yedek iken Milli Takima aldi. Fatih Terim futbolcudan anlar. Yerli transferinde hata yapmaz. Fenerbahce o dönem herkesi kaparken, alternatifleri bile fena degildi yani. Ömer Erdogan, Volkan Arslan, Necati vs.

cem sultan ve emre çolak şans bulacak diyosunda.. ben bugune kadar görmedim öyle teknik adam. bu ülkede 2 teknik adam vardır gençlere şans veren fatih terim ve luce. gerisi transfer ister başka bir şey değil. bayern munihin kadrosuna bak 2. real madrid gibilerdi geçen sene.. bana bizi bilen teknik adam gerek gerisi boş. önce türkiye sonra avrupa. kimse ilk geldiği sene avrupa kupa aldırcak diye bir şey yok. sabırsız olmayın isimlere değil yönetimin belirlediği planalra uygun isimler oalcaktır.

fatih terim konusunda 2.dönemi filan bırakın yahu. örneklere örnekle karşılık veripte uzatmayalım. ünal aysal ve ekibi galatasaray için en değerli hocayı- başarıya ulaşturmak için sistemni hazırlayacaktır.. biraz sabrılı olun ama yeter...

van gaal stoperi olmadigi icin veya begenmedigi icin alt yapidan holger badstuber'e sans verdi. adam simdi almanyanin en degerli stoper oyuncular arasinda.

ayrica ayni nedenlerden dolayi contento'yu sol bek oynatti ve ilk 11 oyuncusu oldu.

en önemli örnek ise thomas müller. almanyanin yildizi oldu! :)

aynisini bizdede yapacaktir.

iddia ediyorum van gaal olsaydi bizde BAM 1 mac oynayamazdi. altyapidaki adamlari direk monte ederdi oraya.

ayrica gereksiz para harcamayan da birisi. mesela coentrao'ya 25m verecegime almam dedi.

Geri
Üst Alt