Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı | Ünal Aysal Yeni Başkanımız

Cevap: Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı | 14 Mayıs | 10.00 | GSTV

Arkadas yanlis anlama ama Cambiasso ve Drogba yi biraz zor görürsün takimda. Avrupa olsaydi gelebilirlerdi. Ama suanki durumumuzda hic sanmiyorum!

Ne Avrupa'sı kardeşim. Adamlar 20-25 yaşındami. Kadayıf olmuşlar. Avrupa falan takmazlar. Para konuşur. Te Allah'ım ya

Sonunda GSTV'de yayın başladı. :o

Beyler hatırlarsanız 1 hafta kadar önce Şansal Büyüka'nın Akşam gazetesindeki köşesinde Fatih Terim'in geleceğini hatta kesin anlaşmaya varıldığını yazmıştı.

Fatih Terim'in yakın arkadaşı olan ve Ünal Aysal'la Lig Tv'de program yapan Büyüka birşeyler bilmeden bu yazıyı kaleme almazdı.Şuanda açıklanmamasının tek sebebi bana göre Fatih Terim'in kendini seçim malzemesi olarak kullandırmak istememesidir.Birde Fatih Hoca'nın gazetecilere ''adımı daha sık duyacaksınız'' demesinin altında yatan nedenin de Galatasaray olduğuna inanıyorum.Seçimdemlerden sonra Fatih Terim ismi büyük ihtimalle açıklanacaktır.

GSTV yayına bağlandı inanılmaz oy veren yok nerdeyse 1 saat kalmış

Ne Avrupa'sı kardeşim. Adamlar 20-25 yaşındami. Kadayıf olmuşlar. Avrupa falan takmazlar. Para konuşur. Te Allah'ım ya

Anlamiyormusun? Sanki Drogba ve Cambiasso yu tek GALATASARAY ister. Ne kadar kulüp pesinde olur biliyormusun sen?

Ben sözümde duruyorum. Bu iki oyuncu bize gelmez. Gelirse ne mutlu bize

Hayri kozak konuşuyor ntv sporda

katılım 1800 civarında sadece 2 saat kaldı hayri kozak bu saatten sonra en fazla katılım cok fazla olmaz dedi..

Anlamiyormusun? Sanki Drogba ve Cambiasso yu tek GALATASARAY ister. Ne kadar kulüp pesinde olur biliyormusun sen?

Heh öyle söyle. Avrupa falan deme.

sımdı 2 saat mı kaldı 1 saat mi gençler?

Gidersin basarsın parayı,yaşayacağı şehri,stadı,hedeflerini anlatırsın.O da tıpış tıpış gelir.Eğer gidip Adnan Sezgin gibi 10 kuruşun hesabını yaparsan 3. sınıf adamlara muhtaç kalırsın

saat 3 te bitiyor oy verme işlemi ama 1 saat uzatılabilirmiş..

Gidersin basarsın parayı,yaşayacağı şehri,stadı,hedeflerini anlatırsın.O da tıpış tıpış gelir.Eğer gidip Adnan Sezgin gibi 10 kuruşun hesabını yaparsan 3. sınıf adamlara muhtaç kalırsın

Ozm para diyorsan git tüm Yildizlari kap gel.

van gaal stoperi olmadigi icin veya begenmedigi icin alt yapidan holger badstuber'e sans verdi. adam simdi almanyanin en degerli stoper oyuncular arasinda.

ayrica ayni nedenlerden dolayi contento'yu sol bek oynatti ve ilk 11 oyuncusu oldu.

en önemli örnek ise thomas müller. almanyanin yildizi oldu! :)

aynisini bizdede yapacaktir.

iddia ediyorum van gaal olsaydi bizde BAM 1 mac oynayamazdi. altyapidaki adamlari direk monte ederdi oraya.

ayrica gereksiz para harcamayan da birisi. mesela coentrao'ya 25m verecegime almam dedi.

arkadaşım ben sana bişey demiyorumm. almanya alt yapısıyla- türkiye hala oluşturulmamış alt yapı.

yahu gelmesin. onlar sadece örnekti. yeterki 3-4 yabanci kaliteli adam gelsin.

hayri kozak; oyum aysala idi ama suan bu degisebilir :(

Geri
Üst Alt