Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı | Ünal Aysal Yeni Başkanımız

Cevap: Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı | 14 Mayıs | 10.00 | GSTV

2200 çok az yav..

Adnan Polat'ı veto etmeye 5000 kişi vardır sandıkta yoklar olmaz böyle!

kiran'in moreli bozulmus. belli ki aysal baskanligi garantilemis :asd:

ben bişey diyeyimmi hayri kozaktan şu anda o lafı kullandyısa nefret ederim.

oyum değişebilir ne demek yahu? bu kadar dönek olunmaz derim. oyum belli der hayırlı olsun dersin. böyle bir konuşmaya ne denirki başka?

Kaybeden Taraf tekrar mahkemeye gidicek ve seçimi iptal etirecek diye söylentiler varmış la , öyle diyor Suren....

5117.jpg

Yarasın :asd:

Turksat uydusu olanlar 11604 h 02222 bu freakansi girsinler izlemek icin

Katilim bazi sandiklarda full e yakin .. Bende 294 kisi var ,su dk itibariyle yaridan fazla geldi 200 e yaklasti ama diger sandiklari bilemem ,benim sandik orta yaslilarin daha cok

Hayri Kozaka kime oy vereceksiniz diye soruldu. O da oyumu bir defa açıkladım o zaman Ünal Aysalın listesine girme ihtimalim yüksekti. Ünal Aysal dedim ama o günden bugüne şu an itibarıyla oyum değişebilir dedi.

Ahir kelam Aysal olucak gibi bariz belli Kıran özgür iradeyle haraket etsin genel kurul dedi daha gelmeden kimsenin projesini bilmeden gelip suna vercem kafasına sokuyor medya dedi insanları ki haksızda sayılmaz ayrıca katılımın az olma nedenide Adnan Polat taraftarları olabilir ...Uğursus adam umarım rahmetlinin kurduğu bozuk düzeni yıkar aysal...!

Polati destekleyenlerin bir bölümü oy kullanmaya gelmedi sanirim,buda Aysalin baskanligini garantiler.

Kaybeden Taraf tekrar mahkemeye gidicek ve seçimi iptal etirecek diye söylentiler varmış la , öyle diyor Suren....

Öyle yaparlarsa bu taraftar onları öper...

Kıran çok emin ya bizim bu üyelerede belliı olmuyor daha önce kaç defa yanılttılar insanları.Acaba... :(

Katilim bazi sandiklarda full e yakin .. Bende 294 kisi var ,su dk itibariyle yaridan fazla geldi 200 e yaklasti ama diger sandiklari bilemem ,benim sandik orta yaslilarin daha cok

Bende derken abi ??

hayri kozak'in olmamasi bir yandan da iyi.

cok dominant bir amca...baska fikirleri kabul edecek gibi gözükmüyor. uzlasmaci insanlarin ve baska görüsleri kabul eden insanlarin yönetimde olmasi daha iyi bence :)

Fb gıbı olalım yanı kımse ses cıkarmaycak ! Tabiki yonetımde zor ama cozum yaratan biri olucaktı Kozak net ve acık konusan biri dediği gibi hangı baskan adayı cıkıp su zmana su soyle bu boyle olucak dedi kim cıkıp su kadar para ayarladık su zaman ıcınde sunu bu zaman ıcınde bunu yapıcaz dedı herkez yabancı transfer sayısını soyluyor basarılı olucaz sportıf acıdan dıyor baska bı ıcraatları yok zaten buyuk bır startejısı olmayan grupta Hayrı Kozagın ısıde olmazdı sadece cok buyutuluyor Aysal ısmı her secım donemı bu yapılıyor guclu kazancak aday soyle boyle denılıyor soonra ıstıfa etsın dıye dua edıyonuz ne Alp Yalman ne Faruk Suren ne Canayadın ne de Adnan Polatın secım polıtıkasa yaklasamadı bile ben Aysalın ucurup goturucegıne ınanmıyorum bızı ama suan oy atsam Aysal'a atardım onun sebebıde aralarında en ıyı olmasından.

Yahu şu Bahri Havadır 24 saat pis pis sırıtmak zorunda mı?

Bu Hayri Kozak kim oluyo Allah Aşkına?

Geri
Üst Alt