Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı | Ünal Aysal Yeni Başkanımız

Cevap: Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı | 14 Mayıs | 10.00 | GSTV

ee? Ne diyorsun yani? Çözümün ne?

İnsanlar gördükleri üzerine yorum yapıp,fikir belirtmesin mi?

Bu olay ikinci sınıf oyuncuları hava alanında karsılamak gıbı bırsey, ben buyutulmemesını ve beklenmesını soyluyorum herkez ucuyor Drogba, Terım, Zengın baskan, jet aldı filan dıye adamı yıne goklere cıkardık sonra ıbra etmeden, kufrederek, cıkarcı rantcı dıyerek yollamayız ınsallah dıyorum. Cunku ortaya sundugu projeler soylemler kesınlıkle yetersız ustune bıde avrupa sampıyonlugu hedefı var balon patlayınca bakalım neler olucak ben sadece abartılmamasından yanayım tabıkı su kazanır su soyle olur denılebılır kımse projelerden sıstemler konusmuyor zaten su kazansın bu kazansın bırıde ıstısnalar dısında su proje daha gercekcı bu bızı cozume goturur dıyen gordun mu ? Bide transfer ve Teknık ekıp hakkında hıcbırsey soylemem dıyen bır adayın ben gelecegenı nasıul goreyım falcımıyım ? Avrupada her secım oncesı baskanlar vaatlerını acık soylerler boyle soru ısaretlerıyle dolu bır secım donemı yasanmadıgına genelde dogru ısmı secme ıhtımalı yuksektır ama burda goruyorum ki medya ne derse kımı gosterıyorsa kral o.

5645.jpg

Refik Arkan:Eğer seçimi kazanırsak,diğer adaylarla da görüşüp onların projelerinden de yararlanacağız.

Ünal Aysal'da kendinden emin değildi tüm röpörtajlarında seçimden sonra düğmeye basacam diyordu

Korku kapladı içimi

abi adam yurtdisina 4-5 eleman göndermis dünyaca ünlü td ler ve futbolcular ile görüsülüyormus.

Bülent tulunda bu elemanlara dahil gecende bir tv de de dogruladi tulun

Nasıl durumlar birisi özetleyebilir mi? :)

Ntvspor yayina geciyor beyler ntv sporu acin

bahceden ropartajlar olucak

Hayatta bir yere gelememiş, kendine twitter açıp, bir şeyler sallayıp saygı kazanmaya çalışıyor. İlginç insanlar var. Ciddi tedavi gerekiyor. Kim üzerine alırsa afiyet olsun.

Dünkü adam Ahmet Bey Turgay Kıran ın adamı şuan NTV de

yine çok konuşuyor

Bu olay ikinci sınıf oyuncuları hava alanında karsılamak gıbı bırsey, ben buyutulmemesını ve beklenmesını soyluyorum herkez ucuyor Drogba, Terım, Zengın baskan, jet aldı filan dıye adamı yıne goklere cıkardık sonra ıbra etmeden, kufrederek, cıkarcı rantcı dıyerek yollamayız ınsallah dıyorum. Cunku ortaya sundugu projeler soylemler kesınlıkle yetersız ustune bıde avrupa sampıyonlugu hedefı var balon patlayınca bakalım neler olucak ben sadece abartılmamasından yanayım tabıkı su kazanır su soyle olur denılebılır kımse projelerden sıstemler konusmuyor zaten su kazansın bu kazansın bırıde ıstısnalar dısında su proje daha gercekcı bu bızı cozume goturur dıyen gordun mu ? Bide transfer ve Teknık ekıp hakkında hıcbırsey soylemem dıyen bır adayın ben gelecegenı nasıul goreyım falcımıyım ? Avrupada her secım oncesı baskanlar vaatlerını acık soylerler boyle soru ısaretlerıyle dolu bır secım donemı yasanmadıgına genelde dogru ısmı secme ıhtımalı yuksektır ama burda goruyorum ki medya ne derse kımı gosterıyorsa kral o.

Adamda GÜÇ var.Gerisi teferruat

Levent Tüzemen:Adnan Polat'ın oy atmaması kendisinin düşüncesidir.Kendim konuştuğum kişilere göre Ünal Aysal'ı destekleyenler çok.

Arkadaşlar lütfen boş boş yorumlar yapmayın..

Konuyu takip edemiyoruz..Sohbet gibi oldu.

Ünal başkan hayırlı olsun.

Kıranın Dün gece ntv deki adamı: 2.liği başarısızlık olarak sayarız.

Geri
Üst Alt