Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı | Ünal Aysal Yeni Başkanımız

Cevap: Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı | 14 Mayıs | 10.00 | GSTV

Sandiklar acilmaya basladiginda burda manyak bir Heyecan Yasanacak :D

Gelen bilgilere göre oy sayısı 3000'ü geçmiş (via @ArdaUcer )

yarim saat kaldi:)

transfer konusunda daha doğrusu yabancı transferi konusunda polatın hakkı yenemez hepimiz hayran hayran baktık transferlere. polat bence 3 hata yaptı.

1- Adnan Sezgin 2- Orta sahaya futbolcu alınmaması birde uefa çeyrek finali öncesi meirayı satmak var onu hiç affedemiyorum.

yer Azerbaycan %42 sinyalk var

5900.jpg

şahin kardeş vu+ DUO değilmi bu ?

Adam sankı cıkıp bunu alıcaz dedi yhaa gelmeyınce gorucem herkezı Sportıf dırektoru Bulent Tulun olan bır adayın Drogbayı getırmesı ımkansız bence Pirlo, Drogba gibi isimler ancak fm'de(oda hıleyle) gelir. Nıye boyle beklentılere gırılıyorkı sonra hayal kırıklıkları burun kıvırmalar baslıyor, Drogbayla anlasmaya yakın olsalar zaten beledıye haporlerınden anons ederler.

Ciddi anlamda Adnan Polat haberine inanan var. Maalesef var yani. Benden de gazeteci olur demek. İnanan eleman çıkıyor nasıl olsa
Ben de Hayretle takip ettim onları :) Millet uçmuş artık, kafayı mı sıyırmışlar, espiri anlayışları mı sıfır, yoksa yaşları cidden çok mu küçük anlayamadım.

Bazı arkadaşlar konudan atılmıştır, içi boş sallamasyon duyum verip insanları yanıltmaya devam eden olursa konudan atılır. Bilginize

Adam sankı cıkıp bunu alıcaz dedi yhaa gelmeyınce gorucem herkezı Sportıf dırektoru Bulent Tulun olan bır adayın Drogbayı getırmesı ımkansız bence Pirlo, Drogba gibi isimler ancak fm'de(oda hıleyle) gelir. Nıye boyle beklentılere gırılıyorkı sonra hayal kırıklıkları burun kıvırmalar baslıyor, Drogbayla anlasmaya yakın olsalar zaten beledıye haporlerınden anons ederler.

Sakin ol şampiyon

Adnan Polat sesi kısıldığı için gelmemişmişmiş!

gago jetdeymis :)

Geri
Üst Alt