Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı | Ünal Aysal Yeni Başkanımız

Cevap: Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı | 12.Sandık Açıklandı

@GS_FANS

GALATASARAY

İddia | Aysal sonuçların kesinleşmesine az kala yönetimden arkadaşlarıyla gercekleşen sohbetinde, Mladen Petric ile anlaştıklarını söyledi.

İyi oyuncu ama daha iyileri gerekli bence,pek ihtimal vermiyorum..

@GS_FANS

GALATASARAY

İddia | Aysal sonuçların kesinleşmesine az kala yönetimden arkadaşlarıyla gercekleşen sohbetinde, Mladen Petric ile anlaştıklarını söyledi.

Mladen Petric kim laaa :D susuyorum :)

Aysal Ekibi Ne diyordu Stadı doldurmak zorundayız bu yüzden yıldız transferi yapacağız avrupada oynuyormuş gibi bir kadro kuracaz diyolardı.

Bu konuşmalar ışığında cambiaso,drogba isimleri ortaya çıkmaya başladı umarım gelirler.

Unal Aysal elinde pusulalar, tum yonetım seviniyorlar. Helvaci bizim neden oyumuz yok diyor, anne bize de baskanlık al diyor :D:D:D:D

Petric kesmez bizi yav..

Drogba biçilmiş kaftan..

Marvin ismide geçiyor..Şimdi marvini açıklasalar hemen yaygara koparan olur.Çünkü bazı isimlere çok odaklandık..Marvin ribery gibi patlama yapabilecek bir oyuncumuş.

beton olan pahali, 20 yaslinda olan hayvan kim acaba

Beyler, sizden bir ricam olacak. :) Yeni eve geldim de, oylamanın nasıl gittiği, kaç sandık kaldığı, ve transfer haberi çıkan oyuncuları söyleyebilir misiniz? :)

scoutgs den alinti

Beton tabi ki.. Yani alacağımız adam beton gibi birşey.. İnsan değil bu, azman.. Hem de çok pahalı.. Niye bu kadar pahalı diye sordum, beton gibi sağlam, manda kadar kuvvetli dediler.. Üstelik daha yirmi yaşındaymış.. Ayrıca ticaret yapıyormuş.. Alıp veriyormuş sürekli..Alıp veren adamları severiz değil mi? Herkes bununla iş yapmak istiyormuş.. Ferguson, Arsene, Mourinho falan ortak olmak istemişler, bu kabul etmemiş.. Arka tarafını kollasın diye İtalya'dan özel zaptiye istemiş üstelik.. Adama bir de koruma tutacağız yani bundan kaçan olursa durdursun diye.. Üstelik koruması da kendisi kadar pahalı.. Niye bu kadar pahalı dedim? Vermeden almak Allaha mahsustur dediler..

20 yasinda :D Hazard

Drogba varken ne Petrici lo

--------------------gökhan inler----------------cambiasso-----------------

-----gervinho-------------------ronaldinho-----------------arda--------

-------------------------------------drogba-------------------------------

[video=youtube;LsgfL_UizTU]https://www.youtube.com/watch?v=LsgfL_UizTU[/video]

Bugün Ne Transferi Saçmalamayın KAP diye LANET Birşey Var En Erken Anlaşmış Olsalar Bile P.tesi Açıklanır .

Geri
Üst Alt