- 21 Eylül 2012
- 6.728
- 5.060
- 1.713
Üstad bile bu kadar düşeceklerini tahmin edememiş..Enteresan bir tahmin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstad bile bu kadar düşeceklerini tahmin edememiş..Enteresan bir tahmin
Hepsini geçtim de Fransa liginden güçlü mü?Türkiye ligi kalitesiz bir lig değil biz küçümsüyoruz elimizde diye hep komşunun ki tatlı geliyor. Bu lig hollanda, iskoçya, fransa, portekiz, yunanistan, rusya, ukrayna, hindistan, avustralya, abd, japnya, çin, belçika, avusturya, isviçre, isveç, danimarka, norveç ve envai çeşit ligden güçlü.
Asırlık rekabetler, 90-100 senelik semt takımları, kalabalık seyircili derbiler, modern statlar, taraftar sayıları, yayın gelirleri, toplumun ilgisi, 60-70 yıllık şehir takımları... Bunlar Ali Koç'a fazla gelir... Sevgili Damien'ına ise beyin kanaması geçirtir...
Normal çünkü kendisi deli.Adam türkiye ligi fransa liginden daha iyi demis ya la.
Dediğim gibi tokatlamaya devam ediyoruz.Ali koç'u büyütmeye gerek yok.
Bu yönetim hoca kaldığı sürece futbol'da her daim tokatlarız.
Diğer branşları bilemeyeceğim altan
uğur güzelin fenerli olduğunu burada defalarca ifşa etmiştik. (hamza gölbaşı bile bunu onaylamıştı)
fenerli birisi asla ama asla takımının kötülüğünü istemez.
konuda yaptığı tespitlere bakılırsa sallama tahminler yaptığı görülebilir. Fenerli kimliğini gizlemek için ali koça sürekli giydiriyordu. (benzer yöntemi ali koç seviciliği ile mahir koçta uyguluyor)
uuğur utanmaz herif u-tan-maz.
edit: ohh be içimde birikmiş
mahirde sana sövüyor kuzenKendisi sana çok söverdi, seni korumak için çok çabaladım. Küçükken de hep böyle hıyarlıklar yapardın, seni korurdum.
@Berkay SaraçoğluAllahin delisi, ben hala tekrardan ve yeniden aramiza sizmamasina sasiriyorum.
kendisiyle ahbap olacağına söz verirsen, uğ olduğunu ispat edebilirim.Sanmiyorum.
Tabii ki üstat biz bu saçları değirmende ağartmadıkValla bir kac madde disinda hepsi cikmis !![]()
Buradayım genç deli demişsin ama özelden memleketinin neresi olduğumu anlamama, zekama övgüler diziyordun arkadan da deliAllahin delisi, ben hala tekrardan ve yeniden aramiza sizmamasina sasiriyorum.