Olası Ali Koç Başkanlığının İlk Senesi

Türkiye ligi kalitesiz bir lig değil biz küçümsüyoruz elimizde diye hep komşunun ki tatlı geliyor. Bu lig hollanda, iskoçya, fransa, portekiz, yunanistan, rusya, ukrayna, hindistan, avustralya, abd, japnya, çin, belçika, avusturya, isviçre, isveç, danimarka, norveç ve envai çeşit ligden güçlü.

Asırlık rekabetler, 90-100 senelik semt takımları, kalabalık seyircili derbiler, modern statlar, taraftar sayıları, yayın gelirleri, toplumun ilgisi, 60-70 yıllık şehir takımları... Bunlar Ali Koç'a fazla gelir... Sevgili Damien'ına ise beyin kanaması geçirtir...
Hepsini geçtim de Fransa liginden güçlü mü?

Rusya tartışılır. Hollanda 4-5 takımı çıkartır isek olabilir.

Portugis bizim lig ile belki aynı seviyede olabilir ama lider takımları bizden iyi.

uğur güzelin fenerli olduğunu burada defalarca ifşa etmiştik. (hamza gölbaşı bile bunu onaylamıştı)

fenerli birisi asla ama asla takımının kötülüğünü istemez.

konuda yaptığı tespitlere bakılırsa sallama tahminler yaptığı görülebilir. Fenerli kimliğini gizlemek için ali koça sürekli giydiriyordu. (benzer yöntemi ali koç seviciliği ile mahir koçta uyguluyor)

uuğur utanmaz herif u-tan-maz.

edit: ohh be içimde birikmiş

uğur güzelin fenerli olduğunu burada defalarca ifşa etmiştik. (hamza gölbaşı bile bunu onaylamıştı)

fenerli birisi asla ama asla takımının kötülüğünü istemez.

konuda yaptığı tespitlere bakılırsa sallama tahminler yaptığı görülebilir. Fenerli kimliğini gizlemek için ali koça sürekli giydiriyordu. (benzer yöntemi ali koç seviciliği ile mahir koçta uyguluyor)

uuğur utanmaz herif u-tan-maz.

edit: ohh be içimde birikmiş

Kendisi sana çok söverdi, seni korumak için çok çabaladım. Küçükken de hep böyle hıyarlıklar yapardın, seni korurdum.

Allahin delisi, ben hala tekrardan ve yeniden aramiza sizmamasina sasiriyorum.

Kendisi sana çok söverdi, seni korumak için çok çabaladım. Küçükken de hep böyle hıyarlıklar yapardın, seni korurdum.
mahirde sana sövüyor kuzen :confused: ve ben seni her korumaya çalıştığımda bana da kayıyor.
düzgün insanlarla düşmanlık yapmanı öneririm. :zerkan:

Allahin delisi, ben hala tekrardan ve yeniden aramiza sizmamasina sasiriyorum.
Buradayım genç deli demişsin ama özelden memleketinin neresi olduğumu anlamama, zekama övgüler diziyordun arkadan da deli :( neyse sen hakaret etsen de ben seni severdim zira aysalcısın allah başka dert vermesin :) başgan batmış diyolla... aynı oteli 3 kişiyi satıyormuş kapora almış...

Geri
Üst Alt