Olası Ali Koç Başkanlığının İlk Senesi

Abi bir şey yapamaz. FFP gibi bir şey var. Bana göre muhtemelen Aykut ile devam da edecek. Ayrıca kulüp PSG,City gibi sahipli değil. Yani Ali Koç kendi cebinden para falan veremez. Ancak sponsor olabilir.

3-4 sene sonra değişir mi bilmem ama en azından ilk sene hiç bir şey olmaz.
Aykutu kesin kovacak
Aciklamalarini dinlemedin mi

Hic birsey olmaz Koc gelse ne yazar Bill Gates gelse ne yazar. Adamlarin belirli anlasmasi var Uefa ile , fenerliler saniyorki Koc gelecek bombalar bir bir patliyacak, bir iki yil sonra o bomba onlarin bir yerinde patliyacak haberleri yok

Ne yapsalar boş. Göklerden gelen bir karar vardır.

0

Ciddi bir vizyon gelir
Onun dısında fazla bisey olmaz

Taraftarı mutlu edicek haraketler yapar, stadı doldurur.

Yani uefa kriterleri olmasaydı takımı ciddi yeniler yıldızlar getirir para hibe edebilirdi. Ama artık o devirler bitti, kulüpleri yukarılara cekebilmek icin seneler lazım

Olası Galatasaray şampiyonluğunu tadacaktır

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maddi anlamda değişiklik olmaz.Adamların zaten sponsorluk derdi yoktu.Doğuş,Ülker,Acıbadem vs vs vs Tek artısı taraftarlara yeni bir heyecan ve umut getirdi.Benim merak etiğim gerçek borcu açıklayacaklar mı acaba.Dün 400 milyon euro üzeri diyorlardı.Sanırım 1-2 arsalarını satarlar.

taraftarı arkasına alıp ilk sene o gazla şampiyon olabilirler belki

azizden farkı taraftarda kredisi cok olur hata yapsa bile

Maddi anlamda değişiklik olmaz.Adamların zaten sponsorluk derdi yoktu.Doğuş,Ülker,Acıbadem vs vs vs Tek artısı taraftarlara yeni bir heyecan ve umut getirdi.Benim merak etiğim gerçek borcu açıklayacaklar mı acaba.Dün 400 milyon euro üzeri diyorlardı.Sanırım 1-2 arsalarını satarlar.
Arsaları yok ki üstat yazdık bunları da Türk Futbol Klüplerinin İktisadi Durumu başlığında :)

İlk posttaki 1, 8 ve 9.maddeler şimdiden gerçekleşti...Maaşalah ne güzel akıyor :)

Adam benzeri görülmemiş sermaye koyacağım diyor anladığım borcu çevirebilir duruma getirip tahsilini sonra dan alacak yani borç yapılanması gibi birşey yapacak.

Geri
Üst Alt