Olası İrfan Can Transferine Karşılık Luyindama Satılmalı mı?

Vallhi su Luyindama 20 felan etmez. Sakatliktan sonra cok kötü döndü. BJK, Konya maclari resemen onun yüzünden gitti. Diger maclarda da ben pek begenmedim acikcasi. Daglar kadar fark var eski Luyindamayla.
Şu an etmez tabi ama tarz olarak tam epl stoperi ahbap , toparlaması için zaman tanınmalı , çapraz koparmak kolay şey değil.

ya irfan + kiralık stoper alınıp kumar oynanacak ya da irfan yerine bir isim alınıp öyle bir kumara gireceğiz 2 taş değiştirmektense 1 taşı yerinden oynatmak daha iyidir

Luyindamanın satış şartları ve yerine gelecek oyuncuya/oyunculara bağlı düşünülebilir.

Lâkin kalmasını isterim

Hiçbir oyuncuya öyle bağlanmamak lazım Luyindama için iyi bir teklif gelirse neden satılmasın ama şu anda 2 senedir üst üste sakatlıklar yaşadı Galatasaray'da bile doğru düzgün oynamıyor hiç zannetmiyorum hak ettiği tekliflerin geleceğini

O yüzden 3 kuruş ücretle satılmasına karşıyım...

irfan gelse de gelmese de iyi bir teklif varsa satılmalı

%61 bossçu çıktı şans verilmeli ya şanssız dönemden geçiyor

luyindama tavan olarak 2 tane irfan parası getirebileceğini gösterdi bize, o şanssız sakatlık olmasaydı muhtemelen yazın 20+ bir fiyata EPL de olurdu

son bir up çekiyorum

İrfan'a karşı Luyindamayı veririz. Sene sonu Başak Luyindama'yı 15-20 arası satar. Ağzımız açık izleriz.

Bizim isimiz buyuk liglere oyuncu hazirlayip satmak olmali zaten. Ama Luyi zaten oldukca pahali alinmis bir oyuncu, Ustunden kar elde edebilir miyiz supheliyim. Yasi da pasaportunda yazandan buyuk gibi.

Geri
Üst Alt