Olaya Göz Yumanlar İstifa Bir Zahmet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mert Aslan

Ulubatlı Souness
Dünden beri mesajlarımı okuyanlar bilir . Forumda son günlerde ciddi bir sayıda kuş artışı olduğunu ve yöneticilerin , adminlerin dikkatli olmasını söylemiştim . Renkdaşlarımdan bir kaçı beni dikkate aldı . Ama konulara bir türlü bakmayan(!) yöneticiler görmedi bile . Sabahtan beri forumu provake eden 8 mesajından 5'i küfür 3'ü fener şike yapmadı ama siz yaptınız şeklinde olan bir şerefsizi daha 4-5 dakika önce banladınız .

Ha konulara her saniye başı bakmak zor geliyor diyorsanız orada da haksızsınız . Sadece bir tane yönetici yok burada . Üyelik alımlarını zor yapın , TC kimlik numarası isteyin diyoruz yok diyorsunuz . Üye olmayan kişiler ziyaretçi üye olarak bile giremesinler . Ha kayıtlı üye ha ziyaretçi üye ne farkediyor ?

Bu Kamil denen şerefsiz sadece bu kuşlardan bir tanesiydi . Kim bilir daha aramızda kaç tane daha onlardan dolaşıyor ..

Eskiden bazı forum konularına girebilmek için tecrubeli uye olmak filan gerekiyordu.En azından bazı yerlere erişemesinler ,Örnek vermem gerekirse bordomavide forumun şike ile ilgili kısmını üye harici göremiyor

Forum yönetimi burda fenerilisinide ve diğer taraftarlarada izin veriyor .

Yani sıf fenerli diye gelemez foruma yok.

Yanlışı olursa ceza yiğiyor her kimse artık.

@Refik AKKÜLAH fenerli olmasina ragmen yillardir seviyeli mesajlar yaziyor ve sevdigimiz bir uye

fblilere sans verilmesi gerektigini dusunuyorum. hepsine degil tabi ama aralarindan iyi olanlar da cikabiliyor

İstifa demeyelim sakin olalım önce ama forumda moderasyonlukta daha hassas ve dikkatli olunması gerektiğine katılıyorum.

@Refik AKKÜLAH fenerli olmasina ragmen yillardir seviyeli mesajlar yaziyor ve sevdigimiz bir uye

fblilere sans verilmesi gerektigini dusunuyorum. hepsine degil tabi ama aralarindan iyi olanlar da cikabiliyor

Bide aslan üye yapılmış, he az kaldı metin oktay ruhunuda takarsınız rütbesine

:DD

Itirazım var. Kanarya sevdası ve koruma dernek üyesi olsun en azından

@Fatih Akca
zcvxv.jpg

@Ozan Kesgin yillardir elini kolunu sallaya sallaya dolasiyor forumda, bi de gelmis ironik mesajlar atiyor, cok net bir otorite sorunu oldugu asikar.

Forum olarak ırkçı ve ayrımcı bir forum değiliz, bu düşünceyi desteklemiyoruz.

Her takım taraftarı gelip üye olabilir. Konu açıp, böyle içerik ile üyeleri provoke etme ve örgütleme zevkini tattıramam size.

Hakaret veya tahrik amaçlı olan üyeler zaten ihraç cezası alıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt