Olaylı Maçın PFDK Kararları Açıklandı

abi bunlar 2011 yılında ultimate şike yaptı, bir gecede 58. maddeyi değiştirdiler. ne oldu? 13 yıldır rezalet çekiyorlar.

bir uygunsuzluk yapıp hak edilen ceza verilmediği taktirde uzun vaadede hep kaybeden oluyorlar.

bakalım ts'den nasıl bir karşı atak gelecek?
Bir cacık olmaz bunlardan bence de

Her geçen sezon bundan kötüsü bundan kepazesi gelemez diyoruz ama her sezon daha rezili oluyor güzel ülkemde. Bakın Trabzona, taraftara ceza verebilirsiniz vermelisiniz de bir şey demem ama yerde yatan adamın kafasına tekme atan koşan taraftarı çekip yumruklayan, döner tekme atan adama bir maç bile ceza vermemek neyin kafasıdır güzel kardeşim bu nedir yani dalga mı alay mı. İnsanlar birbirine girsin mi istiyorsunuz nedir derdiniz sizin yahu. Yeter artık cidden yeter yani.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu ülkede ehliyetsiz sarhoş elemanın çiğnediler öğretmen için bile 17bin TL ceza verdiler sadece ,yani şaşırmayın artık zengin güçlü değilsen sictin

Fener mağdur olmus 1er maç ceza kabul edilemez. Birazdan açıklama yaparlar.

Şimdi bu edepsizler mağdur değil mi arkadaşlar, böyle mağduriyetin afedersiniz de neyse ağzımı bozmak istemiyorum. Allahın gazabından yine kaçamayacaklar, istedeikleri kadar satın alsınlar kurulları

Sami yen deki maç oynanmaz. Bunlara nasıl olsa ceza yok. Her şeyi yapıp, tahrik edip 30 dakikada falan maç tatil edilir.

Erman Toroğlu: "Fenerbahçeli Oyuncuların Yaptığı Nefsi Müdafaadır"

Gurur ve haysiyet olan her takim bu ligden bugun cekilmesi lazim.
Ama o dassak varmi acaba o kulubleree

Yok abi, ben futbolu takip etmeyi bırakıyorum. Arada maç sonuçlarına bakarım. Bu düzen içerisinde sizlere de kolay gelsin, Allah sabır versin.

Sinirlenmedim bile baya komik bir durum bu :asd::asd::asd: Vardaki erkan enginler emre maloklar pdfkdaki şikeci ahlaksızlar.. Şu sezonu şampiyon tamamlayıp bu TFFde en alt kademesinden en üst kademesine görev alan herkesin kalemini kırmamız lazım.

Sadece İrfan Can Eğribayatın tahrikleri bile en az 3 maç olmalıydı
O zaman böyle tahrik serbest
Öyle mi
Rezillik

Yeni kurallar belli oldu
Sahaya inen taraftar olursa güvenlikler etkisiz hale getirdikten sonra yerdeyken tekmelemek 1 maç.
Güvenlikler elini kolunu tutarken yumrukla dalmak serbest
Kendisiyle alakasız bir yere koşan taraftara dönerek uçan tekme atmak serbest

Bu kadar olmaz, tehditle ceza almıyorlar. Adam öldürmeye teşebbüse 1 maç ceza.

Twitt falan hiç gerek yok uzun uzun cümleye kurup süreç anlatmaya '' Hahahahah'' yazıp geçsinler...
Ben olsam öyle başa böyle tarak deyip ultraslanı rivayı basmaya davet ederdim. Çünkü belli ki bu heriflerin hukuktan haktan falan anladıkları yok. Bir herifin korkusuyla iş yapıyorlar. Gerçek korkuyu yaşasınlar ki akılları başlarına gelsin. Bizimkilerin yazdıkları konuştukları boş hep hava cıva. Herifler okumuyodur bile.

Geri
Üst Alt