Olaylı Maçın PFDK Kararları Açıklandı

GKPPzzxXwAA5Nf_
Okul çocuklarının tam listesi mi bu

abi vallahi ben kutuplardan biri trabzonspor diye, "o kadar da değil" tayfadandım. sağlam ceza kayarlar diye düşünüyordum.

yuhhhh diyorum lan inanılır gibi değil.
asıl biz gerizekalıyız bu saçmalığın içinde olduğumuz için.

yemediğin bok kalmasın boynuna kadar bokun içinde ol, bana oyun oynuyorlar diye tepki göster

tarifi olmayan bi şizofreni bu

Namussuzlar.
ülkenin çivisi çıkmış..
Adamlar kendilerine hiçbirşey olmayacağının o kadar farkındalar ki…adam sahada gözü dönmüş gibi dövecek adam arıyor.Adamlar sahada her türlü pisliği tahriği hakem tartaklamayı tehtidi yapıyor.
Çok büyük kepazelikdir bu.

Büyükekşi senin olmayan şerefine sokayım..

Bu sene alisamiyemde oynanacak maçta aksi bir skorda yaşanacak olayların sorumlusu bu namussuz federasyon artı kurulları ,namussuz K.O.Ç ve medyadaki satılmış şerefsizlerdir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Az önce TFF' yi aradım hani neden taraflı oluyorsunuz. Dün tehditler savuran bir başkana ceza vermiyorsunuz illa benim veya başka birinin ölmesini mi istiyorsunuz gibisinden şeyler söyledim. Kadında o kadar artık aramalardan bıkmış ki yazılı talebinizi iletin dedi. Burada ki yaşı büyük konuya daha hâkim Galatasaray'lı abilerim, ablalarıma sesleniyorum bizim böyle bir şey yapmamız değiştirir mi? (İç Ses:Sanmıyorum)

Bu ne lan çüşşş ohaa be onun bunun evlatları

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lan iki maddeden sevk edip 1 maç ceza vermeyi nasıl başardınız :d

hayır en alt limitten dahi olsa, 2 farklı suç, ölüsü 2 maç oluyor :d

İşin trajikomik yanı şampiyon olduğumuzda bu rezillikler hiç yaşanmamış gibi mağdur olduklarını söyleyip şampiyon yapmadılar bizi diyecekler bundan sonra takımı hocayı eleştirip gömmemek lazım bu şartlarda oyunun hiç bir önemi yok kalan maçları bir şekilde kazanıp şampiyon olmalıyız

Abi yok mu avrupada oturup gazeteleri arayarak türkiyede olan bu rezilliği haber yapılmasını sağlayacak. Bu adaletsiz ülkenin milli takımının avrupa şampiyonasında olmasın diye gazeteleri gaza getirin.
Şampiyonalara ev sahipliği yapılan bu ülkeden bu şampiyonalar alınsın.

Rezillik kelimesiz kalıyor bak.

Geri
Üst Alt