Olcan Adın: ''Arsenal'i yeneceğimizi düşünüyorum''

Melih Akan

Berlin Panteri
Galatasaray'ın yeni transferlerinden Olcan Adın, Devler Ligi'nde Arsenal, Dortmund ve Anderlecht ile eşleşmelerini yorumladı. Yetenekli oyuncu, tüm maçlardan galibiyetle ayrılabileceklerini söyledi.

Olcan'ın açıklamaları şöyle:

"Tesiste arkadaşlarla aramızda kim çıkar demiştik. Ben de Arsenal'i yazmıştım. Tarihimizde onlara karşı aldığımız sonuçlar belli. Arsenal'i yeneceğimizi düşünüyorum. Dortmund ile de aynı şekilde. Deplasmanda ciddi bir taraftarımızın olacağını düşünüyorum."

Sezonun ilk haftaları olduğu için takımlar yavaş yavaş tempo buluyor. Beşiktaş'ın şans yanında olsa belki de gruplara kalan takım onlar olacaktı. Almanya'daki en büyük gücümüz taraftarlarımız olacaktır. Anderlecht'te ligin başlaması onlar için avantaj. Dediğim gibi, orada da alacağımız sonuçlar bizim lehimize olacaktır. O yüzden tüm maçlardan galibiyetle geleceğimizi düşünüyorum."

tam bir bjkli aciklamasi olmus

tekrar belirtelimki en son asenal ile biz oynayacaz. gruplarda en formda olabilecekleri doneme denk geliyor. Sayet dortmund ile lidelik mucadelesine girerlerse arenada kazanamayiz bu takimla.

Dün Ntvspor'a bağlanıp bu saçma sapan açıklamaları yapmıştı. Neden bağlandı anlamadım.

Hayır illa biri bağlanacaksa bu isim Olcan olmamalıydı bana göre.

doclanddaki dortmund macı cok keyifli olur gurbetciler acısından

kloop da güzel acıklamalar yapmıs,zaten severdim

takdir ettim kendisini

Arsenal ilk defa oynayacağımız bir takım değil. UEFA kupasını Arsenal'i yenerek almıştık ve daha sonrada yendiğimiz maçlar oldu. Galatasaray Dünya üzerindeki her takımı yenecek ve eleyecek güce sahiptir. Bunu tüm Dünya'nın bildiğini çok iyi biliyoruz..

Bunun için performans yükseltmek lazım.

tam bir bjkli aciklamasi olmus

tekrar belirtelimki en son asenal ile biz oynayacaz. gruplarda en formda olabilecekleri doneme denk geliyor. Sayet dortmund ile lidelik mucadelesine girerlerse arenada kazanamayiz bu takimla.

Arsenal son bir kaç sezondur iyi başlıyor fakat sonra kritik sakatlıklarla beraber düşüşe geçiyorlar. Umarım bu sezonda böyle olur

ciru 3 ay sakatlanmasa iyiydi

gerci arsenalde sanogodan baska adam gibi forvet yok

son bjk macında sanchezi bile oynattı

arsenal yenilmeyecek bir takım değilde biz takım bile değiliz işte sıkıntı o siz kıçınızı kaldırana kadar adamlar 4 pasla rakip kaleye iniyor (bjk maçlarını örnek vermeyin eksik sakat formsuzdular bizim maça kadar akıcı arsenal geri döner malesef bjklilerde bizi zor bela elediler size fark attılar yeaaaa XDDDD modunda takılırlar bu sene )

Arsenal ilk defa oynayacağımız bir takım değil. UEFA kupasını Arsenal'i yenerek almıştık ve daha sonrada yendiğimiz maçlar oldu. Galatasaray Dünya üzerindeki her takımı yenecek ve eleyecek güce sahiptir. Bunu tüm Dünya'nın bildiğini çok iyi biliyoruz..

Neye dayanarak söylüyorsun ?

Kadro?

Başkan?

Teknik Direktör?

Ben bu adamı hala benimseyemedim, hiç bizim futbolcumuz gibi gelmiyor bana. Hatta başlığı görünce ilk ne alaka lan, Trabzonspor Arsenal ile mi oynayacak falan dedim kendi kendime. Biraz sorumluluk alması şart bu adamın bu takımda.

Geri
Üst Alt