Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
Berat futboldan anlayan 1 kardes olduğunu bir kez daha ispatladı. :005: :005:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 yabancılı dönemde 10 gol 10 asist yapan adama hayır diyemezdik maalesef. V.Şen'i bugün herkes yalıyor ama o bile öyle bir istatistik ortaya koyamadı henüz. Transferinde yanıldığım Olcan, Cenk Gönen ve Sinan Bolat oldu kısa dönemde. Diğerlerinde pek fazla yanılmadım. TC Olcan elimizde patladı maalesef.
Hala gaza getiriyorsun beni ama bizim Olcan'i transfer etmemize neden olan 13/14 sezonunda bu eleman top oynamamisti. Bu nedenle transfer listemizde yoktu. 1 golü var o da bize karsi. Keza bu sene Fener'de bile öyle bir istatistik tam anlamiyla yapamadi. Bir sezon yapti evet bunu görüyoruz ama Olcan Antep'te de yardiriyordu.
Volkan Sen - Leistungsdaten 13/14 | Transfermarkt
Renktaşım sende mi?Forumun %95 i olarak katılmıyoruz Beratcım
Murhan bu yorumunu okurken umarım kıpkırmızı olmuşturHenüz koyamadı dediğin için 14-15'in istatistiklerini koydum.Yoksa 13-14'te bir şey yapmadığını biliyorum.Volkan 2 senedir gayet iyi top oynuyor.
Yanıldık napalım bizde istemezdik böyle olsunRenktaşım sende mi?
Adsassaassasasdsds yine epic fail murho xdFutboldan anlamıyorsun güzel kardeşim. Hakkını helal et.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk