Üye Görüşü Olcan Adın Fiyasko Bir Transferdir!

Berat futboldan anlayan 1 kardes olduğunu bir kez daha ispatladı. :005: :005:

Yanılmışım diyecek 1 tane erdemli üye aranıyor

Olcan iyi topçu aslında futbol oynamaz ise.

Sanırım Serkan Şafak vs. Berat Yesir konusunu açmanın zamanı geldi

Şimdi o döneme göre değerlendirmek gerekiyor. Yabancı sınırı varken maalesef Olcan kötü transfer değildi. Atıyordu, attırıyordu fena deildi yabancı sınırını da düşünürsek. Ha o zamanlar bu kadar yağ tulumu değildi. Göbek reis...

Olcan, Yasin gibi futbolculari istemek zaten aptalliktir ama hep o günlerin sartlarina göre degerlendirmek lazim yazilanlari.

Yasin daha fiyasko transfer ya. Amatörde oynayacak adam gelmis bizde frikik ve korner kullaniyor.

Helal berat,kedi olalı bir fare yakaladın.

dalga geçtiğiniz çocuk bugün çıkıp billurlarıyla size gülüyor
Tb Billur Yesir

Hala gaza getiriyorsun beni ama bizim Olcan'i transfer etmemize neden olan 13/14 sezonunda bu eleman top oynamamisti. Bu nedenle transfer listemizde yoktu. 1 golü var o da bize karsi. Keza bu sene Fener'de bile öyle bir istatistik tam anlamiyla yapamadi. Bir sezon yapti evet bunu görüyoruz ama Olcan Antep'te de yardiriyordu.

Volkan Sen - Leistungsdaten 13/14 | Transfermarkt

Henüz koyamadı dediğin için 14-15'in istatistiklerini koydum.Yoksa 13-14'te bir şey yapmadığını biliyorum.Volkan 2 senedir gayet iyi top oynuyor.

Ben Olcan'ı da Töre'yi de istiyordum ama Töre daha tecrübesiz diye Olcan'a öncelik verilmesini istiyordum şahsen. Berat kardeşim o günler bize futbol dersi veriyormuş da ruhumuz duymamış. Sağol Berat.

Geri
Üst Alt