Olcan Adın Galatasaray Yolunda

trabzon olcanı kolay kolay vermez.bu transferın olması zor.trabzondan olcan ve onuru çıkardın mı trabzon ligde kalmak ıçın oynar.basın bu ış olmuş bıtmış gıbı yazıyor ama çok zor transfer.

Umut-Ceyhun+Salih'i bonservisi ile Ontivero'yu kiralık verelim. Onur+Olcan kopsun gelsin

Takas nedir nasıl yapılır bunun üzerine bi eğitim lazım buradakilere. Takasta elindeki çöpleri verip rakibin en iyi futbolcularını alamazsın. Geçelim o işleri.

Ben trabzonun yerinde olsam takasi bilmem ama elmander ve amrabati net alirdim. Su an tam trabzonluk. Hatta zamaninda pinoyuda almayarak buyuk aptallik ettiler

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Olcan'ın geleceği yok.

Forum çok istiyor ama zeki bir adam değil.

TS'de her maç zibilyon tane şut deneyip atakları başlamadan bitirdiği çok bu adamın.

Alınırsa seneye çok istemeyeni olur Burak gibi.

Gökhan Töre de benzer durumda ama daha genç.

Olcan'ın geleceği yok.

Forum çok istiyor ama zeki bir adam değil.

TS'de her maç zibilyon tane şut deneyip atakları başlamadan bitirdiği çok bu adamın.

Alınırsa seneye çok istemeyeni olur Burak gibi.

Gökhan Töre de benzer durumda ama daha genç.

Başka seçenek yok şu anda. Olcan'ın Töre'ye göre skor katkısı daha iyi hem.

Seneye Yabancı sınırı kalksın yada artsın istiyorsak 3-5-7 ye bakmadan TSL üstü tüm yerlileri toplamamız lazım. onlardan biride Olcan.

Başka seçenek yok şu anda. Olcan'ın Töre'ye göre skor katkısı daha iyi hem.

Çok şut çekiyor ondan.

Bize gelse bir maçta 4-5 şut çekemeyecek öyle.

Tribün bir ıslıklar, rakipler biraz önlem alır, çektiği 1-2 olur onlar da aut'a gitti mi ıslığı yer.

Kolay değil büyük takımda oynamak.

Diyeceksiniz Trabzon da zor yer. Ama burası İstanbul.

Anadolu takımları TS'ye bize kapandığı gibi kapansa TS ligde ilk 10'a bile giremez.

--------Muslera

Hamit Semih Hakan Telles

------Melo Selcuk

Menez Sneijder Olcan

---------Kraaal-------

Akarrrr

* LG G2 Tapatalk *

buna da burun kıvıranlar var

kimi alacaksın abi ?

şuan en iyi Türk futbolcu arda onada burun kıvıranlar çıkar bu forumda

En iyi futbolcumuz arda. Düşünün artık seviyeyi. Arda'nın İspanya'da başarılı olmasının tek sebebi arkasında harika bir takım olması ve haddini bilerek oynaması.

Hem Olcan hem Töre çok külfetli olur...Oturmuş bir takımımız olsa Töre belki yaşından dolayı tercih edilebilirdi. Bunca mevkide sıkıntı yaşanıyor ve de önümüzdeki 2 yıl bu denli önemliyken karakter ve istikrar yönünden tercih edilmesi gereken adam Olcan dır diye düşünüyorum, son beş yılın en etkili kanat oyuncusu... Olcan alınamazsa, Töre için imkanlar zorlanabilir...

Bayern gibi olsak keşke herkesi toplardık yerli

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt