Olcan Adın Galatasaray Yolunda

Çok şut çekiyor ondan.

Bize gelse bir maçta 4-5 şut çekemeyecek öyle.

Tribün bir ıslıklar, rakipler biraz önlem alır, çektiği 1-2 olur onlar da aut'a gitti mi ıslığı yer.

Kolay değil büyük takımda oynamak.

Diyeceksiniz Trabzon da zor yer. Ama burası İstanbul.

Anadolu takımları TS'ye bize kapandığı gibi kapansa TS ligde ilk 10'a bile giremez.

. herif ilerde herşeyi yapmaya çalişiyor. öbürleri bişey yapmiyor. olcan trabzonda oynuyorsa bizde hele hele oynar. orda taraftar sert. 3 sene önce alinmasi lazimdi. trabzonda iyi iş yapan burda net yapar. ha olcan star bir herif degil ama 2 tane töre eder. yaşi umrumda degil.

leş ötesi bir transfer daha. körler ülkesinde tekgözlü kral olur misali trabzonda iş yapıyor. burda onca yıldız takım lideri varken öyle rahat oynayamaz. bize karşı daha konsantre oynar takımlar. trabzona benzemez. 3-5 maç oynar oynamaz sonra daimi yedek olur. bekler görürüz.

leş ötesi bir transfer daha. körler ülkesinde tekgözlü kral olur misali trabzonda iş yapıyor. burda onca yıldız takım lideri varken öyle rahat oynayamaz. bize karşı daha konsantre oynar takımlar. trabzona benzemez. 3-5 maç oynar oynamaz sonra daimi yedek olur. bekler görürüz.

bize begendigin yerli söylesene furbol bilgini bir görelim. bizde onu yedege sokacak biri olsa niye olcani onu bunu almaya çalişalim. herenvende bilal var o gelirse amenna oda tutarmi meçhul.

bize begendigin yerli söylesene furbol bilgini bir görelim. bizde onu yedege sokacak biri olsa niye olcani onu bunu almaya çalişalim. herenvende bilal var o gelirse amenna oda tutarmi meçhul.

Beğendiğim yerli bir futbolcu yok. Yazdıklarım yabancı kısıtlamasına istinaden isyandı. Durumun farkındayım. Futbol bilgime gelince o bana kalsın. Ama illa bir tahlil alternatif sunmak gerekirse diye yazayım. Buraktan tek forvet olmaz. Olcanla uğraşcağına Burak'ı fenerin oynadığı gibi sağda oynat. Ortaya sağlam bir yabancı forvet al. Hem Burak'a yer açmış olursun zaman zaman forvete atarsın.

Olcanın vereceği katkıya yakını Burak'ta sağ kanatta yapabilir bence.Olcanla Burak arasında büyük fark olcağını sanmıyorum. Ona para verceğine o parayı daha kaliteli bir 4x4 lük santrafor için kullan. totalde daha mantıklı bir iş yapmış olursun

Beğendiğim yerli bir futbolcu yok. Yazdıklarım yabancı kısıtlamasına istinaden isyandı. Durumun farkındayım. Futbol bilgime gelince o bana kalsın. Ama illa bir tahlil alternatif sunmak gerekirse diye yazayım. Buraktan tek forvet olmaz. Olcanla uğraşcağına Burak'ı fenerin oynadığı gibi sağda oynat. Ortaya sağlam bir yabancı forvet al. Hem Burak'a yer açmış olursun zaman zaman forvete atarsın.

Olcanın vereceği katkıya yakını Burak'ta sağ kanatta yapabilir bence.Olcanla Burak arasında büyük fark olcağını sanmıyorum. Ona para verceğine o parayı daha kaliteli bir 4x4 lük santrafor için kullan. totalde daha mantıklı bir iş yapmış olursun

buragin sagda solda oynadigi futbolu gördünmü ahmet. bende ozaman sabri oynasin derim. herif yapamiyor. top süremeyen herifin ne işi var sagda solda. çalim zaten atamiyor. pas desen oda hiç gibi bişey. olcanin müthiş topçu oldugunu demiyorum. trabzonda iş yapan genelde istanbulda iş yapmiştir. yaptigi iş sinirli olabilir bizde. daha iyi topçularla burda oynuyor olucak.

sağda Bruma solda Olcan ortada Sneijder müthiş üçlü olur. Bruma'nında uzaktan şutları gayet iyi bu üçlüyü tutmak baya zorlaşacak eğer Burak'ta formda olursa ligde 70-75 gol civarı atarız. Töre'yi beğenmiyorum ama yedekte durmayı sorun etmezse oda iş yapar.

buragin sagda solda oynadigi futbolu gördünmü ahmet. bende ozaman sabri oynasin derim. herif yapamiyor. top süremeyen herifin ne işi var sagda solda. çalim zaten atamiyor. pas desen oda hiç gibi bişey. olcanin müthiş topçu oldugunu demiyorum. trabzonda iş yapan genelde istanbulda iş yapmiştir. yaptigi iş sinirli olabilir bizde. daha iyi topçularla burda oynuyor olucak.

Bu benim görüşüm. Bence Olcan şımarık, çabuk havaya giren, abartılmış ve fiziki yetersizliği olan bir oyuncu. Klasik anadoluda 1-2 yıl parlayıp büyük takımda kaybolan oyuncu profiline sahip diye düşünüyorum. Burakla ikisini sağ kanatta oynatsak ikisininde verimi birbirine yakın olur diye düşünüyorum.

Sende haklısın bu yabancı kuralıyla mevlüt torres olcan nani sayılır el mecbur...

Bu benim görüşüm. Bence Olcan şımarık, çabuk havaya giren, abartılmış ve fiziki yetersizliği olan bir oyuncu. Klasik anadoluda 1-2 yıl parlayıp büyük takımda kaybolan oyuncu profiline sahip diye düşünüyorum. Burakla ikisini sağ kanatta oynatsak ikisininde verimi birbirine yakın olur diye düşünüyorum.

Sende haklısın bu yabancı kuralıyla mevlüt torres olcan nani sayılır el mecbur...

senin dedigin dogruda ben bir dedigin buragin performansiyla ayni olur lafina katilmadim. yabanci siniri olmasa ben ilişmem zaten.

Olcan klasik Anadolu topçusu değil açık ve net . Ama şampiyonlar liginde bize katkısı olurmu olmazmı soru işareti. Orada bi katkısının olacağını sanmıyorum

beyler olcanı toreyı begenmeyen burak ı sag acık ızlemek ıstıyordur acık ve net.olcan ve tore ıkısı bırlıkte lazım bızım takıma..olcanın da torenınde ıstıkrarı yok orası dogrudur oynayamadıgı zaman bırı gırer bırı cıkar...

Olcan'ın Avrupa Liginde büyük işler yaptığını gördük.Tek lig topçusu demek yanlış olur.

Gelecek gelmeli

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

olcan_adin_ist.JPG

Bu sezon alınabilecek en değerli oyuncu benim gözümde.

Mevlüt falan traş.

Yabancı sınırı olmasa yüzüne bile bakmayacağımız adamlar için keşke diyoruz en çok ona yanıyorum. Olcan normal şartlarda bizim için iyi bir yedek olurdu ama şartlar normal değil işte.

Lig için olmamız gerekenlerden bir tanesi. Yoksa ilk onbir de oyuncu oynatamayacağız.

Geri
Üst Alt