Olcan Adın: “Hayalim Galatasaray’dı”

Aslan Türkoğlu

The Maestro
Yönetici
Moderatör
27M3NO.jpg

Galatasaray'ın Trabzonspor'dan transfer ettiği Olcan Adın GSTV'ye konuştu.

Haberin Detayları GSC Portal'da...

Olcan'dan itiraf: Fenerbahçeliyim

26 Mart 2010, 18:30

Gaziantepspor'un başarılı futbolcusu Olcan Adın dün düzenlenen panelde Fenerbahçeli olduğunu itiraf etti. Burak adlı bir öğrencinin, "Gaziantepspor'da oynuyorsunuz, ama hangi takımı tutuyorsunuz?" sorusuna içtenlikle cevap veren Olcan, "Ben Fenerbahçeliyim" diyerek cevap vermesi dikkat çekti.

Fenerbahçe'ye karşı oynarken çok heyecanlandığını söyleyen Olcan, "Fenerbahçe'ye karşı oynarken çok heyecanlandım. Çünkü uzun süredir Fenerbahçe'de oynadım. Gerçekten bu maç benim için çok farklı duygular içerisinde geçti. Burada oynadığımız maçta çok heyecanlanmıştım. Diğer maçlara çıkarken bu şekilde bir his yoktu" ifadesini kullandı. Olcan bu sezon oynadığı maçlarda ise kendisini zorlayan takımın Galatasaray olduğunu belirtti.

DERBİ YORUMU

Genç futbolcu Olcan Milli takım forması giymeyi çok istediğini de belirterek hafta sonu oynanacak olan Derbi maç için de yorumda bulundu. Olcan formunu dahada yükseltmek istediğini belirterek, "'Son dönemlerde hocamın da desteğiyle form grafiğimde bir yükselme var. İnşallah daha da başarılı olurum. Bu hafta ligde bir derbi oynanacak. Bu maç her iki takım açısından da büyük önem taşıyor. Fenerbahçe yenerse Galatasaray'ı yakalamış olacak. Galatasaray yenerse puan farkı açılacak. Hayırlısı ne ise o olsun" dedi. Bu arada araya giren Bahçeşehir Kurucu Temsilcisi Faruk Tatar, "Galatasaray kazansın" deyince Olcan kahkaha atarak yeniden araya girdi ve, "Hayır Fenerbahçe" deyince alkışlar yükseldi.

26038_378911263073_850606_n.jpg

Kaynak : Gaziantep27

Olcan'dan itiraf: Fenerbahçeliyim

Fenerli oldugunu söyledim daha önce, bu açıklaması ise sırf taraftara yaranmak için

ahmet abiden beklenilmicek kontra

Futbolcuların böyle tuhaf taraftara oynayan söylemlerine gıcık oluyorum Berat.

Çıkarsın oynarsın saygı duyarım. İster Fenerli ol ister BJK li. Profesyonelsin sen.

Paylaştığım link 2010dan. Ve yalan olma ihtimali çok az. Kaldıki herkes bu tür kaynaklar bulabilir.

Neyin peşindesin ki böyle konuşarak.

Bizim böyle şeylere ihtiyacımız yok. Çıkıp oyununu oyna yeter.

Takilmayin fenerlisine Galatasarlisina isini duzgun yapabiliyosa sorun yoktur

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neyse bu konuda son sözüm şudur;

Nice Galatasaraylılar gördüm ; Bu kulübe düşman bildiklerimizden bile daha çok zararı dokunmuş,

Nice Galatasaraylı olmayanlar gördüm; Bu kulübe "Hayatım Galatasaray" diyenlerden daha çok faydası dokunmuş...

bunlar boş işler aldığı paranın hakkını versin yeterki vereceğini düşünüyorum

Fikirler değişebilir.Olacak böyle taraftara şirin görünme çabaları.Çok büyütmeye gerek yok.

Topunu oynadıktan sonra isterse Azizenin oğlu olsun farketmez.Bu açıklamalar doğal.İlk maçındaki kötü performansını git gide iyiye doğru artıracaktır bu konuda güvenim tam Olcana.

Geri
Üst Alt