Olcan Adın ile Prensip Anlaşmasına Varıldı İddiası

alinacak en iyi yerli oyuncu

son vuruslari iyi, ucuza gelirse alinmali

hajrovic gibi copluklerden daha iyi.. messiye benziyor diye oyuncu alacagimiza kontejyani olmayan oyuncu alirsak daha iyi bir is yapariz

3m euro + hajrovic verelim, h

Forvetimiz yerli olmak zorunda değil.

Ayrıca Berk Ismail bu takıma Burak'tan daha fazla katkı sağlar eğer üstünde durulursa, çok yetenekli ve akıllı.

Evet gerçekten akıllı ama yetenekli demek için daha erken, bakalım biraz oynasın. Ama başlarda beğenmesem de artık kabul ediyorum, ışık var.

alinacak en iyi yerli oyuncu

son vuruslari iyi, ucuza gelirse alinmali

hajrovic gibi copluklerden daha iyi.. messiye benziyor diye oyuncu alacagimiza kontejyani olmayan oyuncu alirsak daha iyi bir is yapariz

3m euro + hajrovic verelim, h

:sleeping: Ayrıca Hajro. seneye yerli statüsünde.

Ama bu kafa yapısından kurtulamazsak da hep geçici başarılarla seviniriz. Benim şahsen sabrım var ve bu sabrımız yok olayı medyanın oluşturduğu sahte bir algı. Neye sabrımız yok? Her sene şampiyon mu olmamız lazım ya da hep 10 puan farkla mı şampiyon olmalıyız?

Ben de isterim genç adamların çıkıp aslanlar gibi oynamasını. Bu yüzden sevmedik mi zaten bilbao'nun oyununu falan.

Ama bizde, Türklerde sabır yok. İlla hemen olacak. Bu durumda bile olaylar ne kadar büyüdü.

Bu sezona objektif bakarsak çok mu kötüyüz?

- Ligde 2. bitirme ihtimalimiz çok yüksek.

- Türkiye kupasında final oynayacağız.

- CL'de 2. tura çıktık. Mourinho'nun takımına yenildik.

Aslında durum çok kötü değil. Dışarıdan bakarsan. Ama bizde öyle olmuyor malesef :)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Türkiye'den transfer yapmamamız gerektiğini ne zaman öğrenicez acaba.Yine tantana başlar uzar gider bu transfer yöneticiler çıkar konuşur falan.Bilal Basacikoğlu, Yunus Malli, Aras Özbiliz her yönden daha iyi olur.

Gelsin. Sözlesmesine zaten bitiyor. Yani kücük bir bonservis ile alabillirz. (2-3 Milyon)

Olcan+Töre alsak harika olur. Takimda Bruma disinda zaten dogru dürüst kanat yok,birde ikisi yerli avantaji var.

Ben değişteyim genç adamların çıkıp aslanlar gibi oynamasını. Bu yüzden sevmedik mi zaten bilbao'nun oyununu falan.

Ama bizde, Türklerde sabır yok. İlla hemen olacak. Bu durumda bile olaylar ne kadar büyüdü.

Bu sezona objektif bakarsak çok mu kötüyüz?

- Ligde 2. bitirme ihtimalimiz çok yüksek.

- Türkiye kupasında final oynayacağız.

- CL'de 2. tura çıktık. Mourinho'nun takımına yenildik.

Aslında durum çok kötü değil. Dışarıdan bakarsan. Ama bizde öyle olmuyor malesef :)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Ya tabii biz de isteriz her sene şampiyon olalım, niye istemeyelim. :) Dediğin gibi bu sene çok kötü değil tablo ama başta ben olmak üzere birçok taraftarın canını sıkan bu sene takımdaki isteksizlik, erkenden havlu atma, idari hatalar vs. yoksa sabırsızlık yapılacak hiçbir şey yok bence. Hele Luce. değişim için gelirse ben 2yılı da çöpe atmaya hazırım. ;)

ya arkadaşım olcanla uğraşacağına al yusufu ben trabzonun en az 15 maçını canlı izledim yusuf olcanı top diye oynar hem daha ucuza alırsın hem tantana çıkmaz bakın bu msjı saklayın yusuf milli formayı alır ama olcan hep soru işareti kalır ... hala anlamayan varsa juventus trabzon ilk maçını ve ikinci maçı izlesin ... olcan serkan balcı gibi göbek yapsın ancak önündeki her adamda topu geriye oynuyor beyfendi...

serdar gürler , emrah başsan , yusuf , töre , erkan zengin , jimmy hepsi kapalı savunmaya olcandan iyi kanat oyuncuları ve daha yetenekliler

ya arkadaşım olcanla uğraşacağına al yusufu ben trabzonun en az 15 maçını canlı izledim yusuf olcanı top diye oynar hem daha ucuza alırsın hem tantana çıkmaz bakın bu msjı saklayın yusuf milli formayı alır ama olcan hep soru işareti kalır ... hala anlamayan varsa juventus trabzon ilk maçını ve ikinci maçı izlesin ... olcan serkan balcı gibi göbek yapsın ancak önündeki her adamda topu geriye oynuyor beyfendi...

serdar gürler , emrah başsan , yusuf , töre , erkan zengin , jimmy hepsi kapalı savunmaya olcandan iyi kanat oyuncuları ve daha yetenekliler

Oyuncular üzerinde tartışılır, fakat Olcan iyi bir oyuncu olmadığı kesin. TR deki oyuncuya bakış bunu futbolcu yapıyor. Birçok maçını izledim şayet bizim takımda olsaydı küfür edilenlerin başını çekebilirdi.

Ha yerli merşi olayına dayanarak alınabilir, ama buradaki hayranları hayal kırıklığına uğrar.

Yandaş medyanın Trabzon maçımıza kadar körükleyip, eski defterleri açtırma çabasıdır bu haber. iddiaya girerim..

Töre ve olcan olcak kanatlar.diyola yerli olarak kagıt.üstünde.iyi duruo bruma ve bi yabancı daha alınır kanata iyi rotasyon döner gercekleşirse

Geri
Üst Alt