Olcan Adın Kap'a Bildirildi!

Allahu Ekber

Sonunda bir transfer yarabbim şu Ramazan'ın yüzü suyu hürmetine bizlere sevindirici bir haber gönderdi sonunda :D :D :D

Yarısını hata 3de birini yapsın yeter bile. Ardanın bizdeyken en iyi dönemindeki katkıyı vermiş olur.

5 gol atsa yeter benim için. Gelecek hoca ilk başlarda denemeye başlar zannediyorum. ( yerli değilse ). Bir de olcan frikikleri de kullanıyordu. Bu durumda 763425. frikikçimiz hayırlı olsun :D

Ts de 800 bin euro yillik alip bizde 2 m eyro mu alacak nasil olacak simdi varmi bilgisi olan?

ReReReRaRaRa

Ts de 800 bin euro yillik alip bizde 2 m eyro mu alacak nasil olacak simdi varmi bilgisi olan?

ReReReRaRaRa

Transfer bittiğinde açıklarlar ama o kadar olmaz inşallah. Man City bile oyuncularına o kadar yüksek yıllık ücretler ödemiyor, iyice uçtuk. Gerçi Burak ve Selçuk'un 2.5-3 aldığı yerde Olcan hayli hayli alır.

Olcan'ı almakta geç bile kaldık Antep'den transfer olurken bize gelmeliydi.

Bu sene alınabilecek en iyi yerli oyuncuyu aldık hayırlı uğurlu olsun.

Ayrıntılar belli mi bilmiyorum ama maaş 2 milyon euro ise yuh derim.Akıllanmayacağız herhalde.

Transfer bittiğinde açıklarlar ama o kadar olmaz inşallah. Man City bile oyuncularına o kadar yüksek yıllık ücretler ödemiyor, iyice uçtuk. Gerçi Burak ve Selçuk'un 2.5-3 aldığı yerde Olcan hayli hayli alır.

Dedigin gibi odenen maaslar da resmen uctuk.

ReReReRaRaRa

5 gol atsa yeter benim için. Gelecek hoca ilk başlarda denemeye başlar zannediyorum. ( yerli değilse ). Bir de olcan frikikleri de kullanıyordu. Bu durumda 763425. frikikçimiz hayırlı olsun :D

Drogba gitti onun yerine. Olcan en azından daha iyi bu konuda. Duran toplarda, kornerlerde özelikle , iyi orta yapıyor.

Teknik direktör de belli oldu heralde transfer yaptiklarina gore

ReReReRaRaRa

Geri
Üst Alt