Sedat Ceylan
Parçalı Üye
- 7 Kasım 2009
- 4.084
- 1.142
- 2.223
hayırlı olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer piyasasına göre makul ama Türkiye için.
Normalde
Olcan Adın-3 Milyon Euro (+1 fazla vermişiz)
Selçuk Inan-7 Milyon Euro (biz bonservissiz aldık tabi)
Burak Yılmaz-5 Milyon Euro (bedeline aldık-makul)
Umut Bulut-1.5 Milyon Euro (3.5 verdik)
Veysel Sarı-500.000 Euro (700.000 Euro verdik-normal sayılır)
Olcan ve Umut dışında ederinden fazla verdiğimiz oyuncu yok, ama
Salih Dursun'a 2.75, Yekta'ya 5.5 verdiğimiz düşünülürse çok normal bile denebilir bu rakamlara.
Bu tipini sevdiğime birde imaj hakkı vermişiz.
Ne saçma işler yapıyoruz .
Adam yaşlandıkça maaşı artıyor.
Adam bize geliyor diye maaşını 2 ye katlamış iz,
34 yaşına geldiğinde bizden yıllık 2 milyon euro net alacak,üstelik bunuda amrabat,salih vs.diğerleri gibi 1 sene sonra nasıl göndeririz onun derdine düşeceğiz.
Her şey şerefsiz Demiroren yüzünden yoksa böyle kazmalar hayatta bu kadar parayı bir arada goremezdi.
Umarım katkı sağlar da hayırlı olur,biz söylediklerimizi yeriz.
olcan mı kazma:2aloh1:
kazmamıdır bilemem ama adam 28 yaşında ve milli takıma bile birkaç defa güç bela cagırmıslar ki düşün Türkiye milli takımının ne kadar dandik oldugunu
bu adam iyi çıkarsa benim için büyük sürpriz olur
kazmamıdır bilemem ama adam 28 yaşında ve milli takıma bile birkaç defa güç bela cagırmıslar ki düşün Türkiye milli takımının ne kadar dandik oldugunu
bu adam iyi çıkarsa benim için büyük sürpriz olur
Transfer piyasasına göre makul ama Türkiye için.
Normalde
Olcan Adın-3 Milyon Euro (+1 fazla vermişiz)
Selçuk Inan-7 Milyon Euro (biz bonservissiz aldık tabi)
Burak Yılmaz-5 Milyon Euro (bedeline aldık-makul)
Umut Bulut-1.5 Milyon Euro (3.5 verdik)
Veysel Sarı-500.000 Euro (700.000 Euro verdik-normal sayılır)
Olcan ve Umut dışında ederinden fazla verdiğimiz oyuncu yok, ama
Salih Dursun'a 2.75, Yekta'ya 5.5 verdiğimiz düşünülürse çok normal bile denebilir bu rakamlara.
Şahsi fikrim bu kadar ince hesaplar yapılacağına oyuncu alırken ince hesaplar yapılsın veya Buraka Selçuka o akıl almaz paraları verirken.. Neticede dediğin para 2-3 milyon ancak tutar o parayı biz çerez niyetine salih durrsuna verdik geçen yıl..
milli takım kıstas değil ümit karan bile sadece 10 kez milli takımda oynamış bizim ayhan akmanda aynı kötü oyuncumu bunlar şimdi
Ümit karan özellikle ligde bir aralar çok kötüydü yalnız, Ayhan Akman'ın ise son yıllarını hatırlarsınız BAM üçlüsü![]()
ya son yıllarını geç 35 yaşındaydı adam en formda döneminde ft milli takıma almıyordu adam zirve yaptığı dönem zar zor euro 2008 kadrosuna çağrıldı medya baskısıyla, ümit karan'ın top olduğu yıllarda bile zorbela çağırılan bir oyuncuydu milli takım oyunculuğu başka bişeydir aga bazısıda çok formsuz olur takımsız olur dünya kupasına çağrılır bilmem anlatabildimmi olcan gayet yeterli seviyede bir oyuncu yabancı bile olsa takımımında görmek isterdim bu yıl...
Şöyleki ben adamın alınmasına birşey demiyorum yerli olarak alabileceğinin iyisidir o ayrı.
Ama dediğim şu CL'de başarı bu oyuncularla gelmez zaten herkes hemfikirdir bu konuda bu tür oyuncularla Avrupada ağır farklar yer takımlar, yani yerel başarılar kazanabiliriz maksimum. Bunlar yetenekli Türk oyuncular değil kimse Arif, Hakan Şükür, Bülent Korkmaz, Hami gibi performanslar beklemesin.
Tüpçü sağolsun Allah belasını versin yabancı kontenjanını 1 azalttı birde