Olcan Adın Resmen Galatasaray'da

İktisatın altın kuralı az olan değerlidir. Ben olsam 2 milyondan aşağı imza atmazdım adam kendini geçen sene uefa da kanıtladı ligde zaten döktürüyor. Tarık ve olcan tr den alınabilecek en iyi oyuncular. Olcan hayırlı olsun sıra Tarıkta .

napalım yani cl de başarı gelmiyecekse oturup ağlayalım mı görende real madrid'iz filan sanıcak şartlara göre hareket etmek zorundayız olcan'ın arif hakan şükür seviyesi oyunculardan olmadığı hepimiz biliyoruz zaten renkdaş.

Arifmi :)) şu real sociedada gidip tek gol atamadan geri dönen arkadaştanmı bahsediyorsun.. Talihsiz bir açıklama olmuş

Olması gereken bir transferdi ve yapıldı. Yönetimi birçok konuda eleştirsem de kesinlikle güzel hamle yaptılar hoca ve Olcan konusunda.

cok sevindim bu transfere hayırlı olsun yanlarına inler ile tarıkı alabilirsek mükemmel bir iş yapmış oluruz.

Töre de gelsin de su 5+3 diye bi tarafini yirtan tinerciler dusunsun sonrasini. Gorende Moutinho alicaklardi planlamadan dolayi Veli geldi sanicak zaten sinirlama olmasada en fazla alacaklari adam Veliydi. Dani Alves yerine sinirdan dolayi Serdari aldilar caktirmayin super planlamislar. Fakiriz, GS iyi yabanci alirsa bizle top niyetine oynar diyemiyorlarda.

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Arif o şutun tesadüfen gol olduğunu 100 kere vursa 1 inin gol olacağını gülerek anlatmıştı :)

hayatta hiçbirşey tesadüf değildir uefa kupasınada tesadüf dersin sen arif türk futbol tarihinin önemli figürlerinden biridir galatasaray'amıza uzun yıllar hizmet etmiştir gol krallığı yaşamıştır..

hayatta hiçbirşey tesadüf değildir uefa kupasınada tesadüf dersin sen arif türk futbol tarihinin önemli figürlerinden biridir galatasaray'amıza uzun yıllar hizmet etmiştir gol krallığı yaşamıştır..

Kardeş ben tesadüf demiyorum arif bizzat kendi söyledi bunu ondan iyimi bilicez :) efsane var efsane var. Arif e falan efsane diyeceksek hakan Şükür'e Hagi'ye metin Oktay'a taffarele başka bir sıfat bulmamız gerekir

Kardeş ben tesadüf demiyorum arif bizzat kendi söyledi bunu ondan iyimi bilicez :) efsane var efsane var. Arif e falan efsane diyeceksek hakan Şükür'e Hagi'ye metin Oktay'a taffarele başka bir sıfat bulmamız gerekir;)

tamam arif kestane hakan hagi efsane oldumu tövbe estafurullah cuma cuma nelerle uğraşıyoruz

UEFA Kupası tesadüf değildir. Bir istikrarın başarısıdır. Ama Türk futbolu için bunlar hepsi tesadüfdür.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlı olsun hepimiz için

Nedense garip bir şekilde Olcan'ı formayla filan görünce normal karşıladım

sanki hep bizde oynuyormuş gibi

Vay arkadas iş Arife kadar gelmiş yakinda Metin Oktaya da sallayacaksiniz diye korkuyorum

Gökhan Töre'yi de alırsak kanatları iyice sağlama almış oluruz.

Gökhan Töre-Olcan Adın-Bruma-Amrabat-Aydın

farklı özellikli 5 isim.

Orta sahada da

Melo-Selçuk-Sneijder-Yekta-Hamit-Emre Çolak

yeterli.

Kanatlar fazla 2 yabancı kontenjanından en az 1i gitmeli göbekse zayıf

Geri
Üst Alt