Olcan: "Gidiyorum", Hacıosmanoğlu: "Bırakmam"

Nuri Aslantas

Büyük Kaptan
Olcan: Gidiyorum; Hacıosmanloğlu: Bırakmam

Amerika'dan Milli Takım kampından dönen Olcan Adın saat 12:30'da Trabzon başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile buluştu

31634739332.jpg

Türkiye'de tüm futbolseverler Olcan Adın'ın önümüzdeki sezon hangi takımda oynayacağını merak ediyor, Olcan "Ayrılmak istiyorum", Trabzonspor "Bırakmalacağız" diyordu.

Taraflar bugün saat 12:30'da Olcan'ın ABD'deki A Milli Takım kampından dönmesiyle bir araya geldiler. Toplantıya Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Olcan Adın ve oyuncunun menajeri Fazıl Özdemir katıldılar. Saat 12:30'da başlayan toplantı 14:15'te sona erdi.

Üsküdar'da Hacıosmanoğlu'nun ofisinde gerçekleşen görüşmede Olcan artık takımdan ayrılmak istediğini net bir dille ifade etti. Önümüzdeki sezon için sözleşmesini uzutmayacağını belirten Olcan "Başkanım sıkıntılarım var. Ayrılmak istiyorum. Karşınıza geldim, adam gibi oturdum. Ben Trabzon'a gelirken de adam gibi davrandım, yine aynı şekilde davranıyorum. Ve gitmek istiyorum. Müsadenizi istiyorum" ifadeleriyle tavrını net şekilde ortaya koydu.

Oyuncusunu dinleyen Hacıosmanoğlu ise "Sen bizim çok sevdiğimiz değer verdiğimiz bir futbolcusun. Senin değerinin bizim için parası yok. Çünkü biz seneye şampiyonluğa oynayan bir takım yapacağız. Sen de bu takımın kilit oyuncusu olacaksın. Gitmene izin vermeyeceğim"diyerek Olcan'a tekrar düşünmesi için zaman verdi. Başkan Olcan'a "Sen yeni geldin. Git kafanı topla. Bir daha görüşelim" ifadeleriyle bir randevu daha verdi. Taraftarlar önümüzdeki günlerde bir kez daha bir araya gelecekler.

3Puan.com

Şampiyonluğa oynayacağız, takımı senin üzerine kuracağız blabla. Seneye devre arasına 7. falan girerler sezon sonunda da bedaya kaçar Olcan. Eninde sonunda olacağı bu.

Bu işin sonunda pes eden Hacıosmanoğlu olur ama kalırsa performansını da düşürürse seneye kimse almaz Olcan'ı :) .Trabzon para kazanmak istemiyorsa tutabilir kadroda.Sonuçta sözleşmesi var.

Küme düşer bu kafa

tAp@tALk xD

harbiden bizim istedigimiz tum oyuncular kolay kolay birakilmiyor

her defasinda problem olusuyor

olcan ve töreyi fbjk ya kaptırmamak lazım yabancı sınırıyla bizi köşeye sıkıştırdıklarını sanıyorlar bu iki adamı aldığımızda akıllı yabancı transferlerle ligin tozunu atıp yıldızımızı takarız

Zorbalıkla oyuncuyu kulüpte tutmaya çalışan bir zihniyetle şampiyonluk için yarışılmaz zaten.

Olcan hayırlı olsun ..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ceyhun da umut da banko oynar orda asla hayır diyemezler..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ofisin icine böcekmi koymuslar ? Haberi yapan sanki yaninda oturmus gibi cümlesi cümlesine herseyi yazmis.

resim fotoşoklu değil mi yani? :S

Vücut Al pacino kafa hacıosman

Nasıl satmıyor ya, ver 5 milyon cash para bak nasıl satıyor o zaman. Takasla falan olacak iş değil.

Geri
Üst Alt