Olcan İçin Trabzon İle Prensipte Anlaşıldı

Manciniyle yapamaz. Göbek filan var, yaş 29 ,büyük takım oyuncusu değil. 5 maç onbirde oynar. sonra yedek kulübesine .. anca yoklukta oynar

Olcan Adın, Galatasaray yolunda... Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal, İstanbul'da bir araya geldiği Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Olcan'ı resmen istedi. İki başkan büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Olcan Adın, Galatasaray yolunda... Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal, İstanbul'da bir araya geldiği Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Olcan'ı resmen istedi. İki başkan büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Sabah saatlerinde teknik direktör Roberto Mancini ile görüşen Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, bu toplantının ardından Galatasaray Adası'na geçti.

Aysal burada Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir araya geldi. Ünal Aysal bordo-mavili takımın yıldız oyuncusu olcan adın için teklifini iletti. İbrahim Hacıosmanoğlu teklife prensipte "evet" dedi. İki başkan transfer için büyük ölçüde anlaştı.

Trabzonspor'a 2011-2012 sezonunun devre arasında Gaziantepspor'dan transfer olan Olcan, bordo-mavili formayla çıktığı 106 resmi maçta 29 gol atıp, 33 asist yaptı. Olcan bu sezon ligde 10 gol-9 asist, UEFA Avrupa Ligi'nde ise 5 gol - 6 asistle kariyerinin en parlak günlerini yaşamıştı.

Cim Bom işi bitiriyor! - NTVSpor.net

Olcan takıma direk katkı verecek bir isim..Töre gibi problemli değil yakın arkadaşları Buraak ve Selçuk da var...Benin önceliğim Töreydi ama sırf yaşı için kesinlikle kısa vadede Olcan takımımıza daha çok katkı sağlayacaktır...

Sonunda be.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Messi yapmanın alemi yok ama şu takımda epey katkı verir

Avea Hat Vodafone Telefondan gönderildi

Çok iyi hamle oldu.Olcan,Wes,Bruma,Burak baya iyi 4 lü olur.Bundan sonra töre ye gerek yok bence.7.5 etmez.Mevlütün durumuna göre yabancı forvet yada yabancı stoper alınabilir.Zaten kadromuz çok iyi fazla transfere gerek yok.

Başkan diyorki :seneye bu tff olmıycak töreye niye 7.5vetiyim kısa vadede olcan seneye yabancı diyor bence

Bu akşam itibariyle güzide medyamızdan Olcan'ın aslında seri katil olduğu bahçesinde gömülü cesetler olduğu konusunda haberler bekliyorum.

olcan + 2 kanat oyuncusu daha almamiz lazim

aydin ile yigit gokoglan ve hamit oynayacagi garantisi yok

2 turk kanat lazim acil :D

Olcanın favı Herşeyi gösteriyor iş bitmiş

Ne demiştim Olcan Adın öyle yada böyle bu yaz parçalı formayı giyecek demiştim.

Camiamıza hayırlı olsun en iyi yerli kanat oyuncusu diyebilirim Arda Turan'dan sonra.

11-12 sezonun devre arasından biz Yiğit'i 2.5 m euro'ya almıştık, TS ise Gazi Antep'ten 3.5 m euro'ya Olcan'ı.Heralde dedim Olcan bize gelmek istemedi yoksa bu tercihin bir mantığı yok.

Tabi şunu da söylemek isterim Olcan çirkef bir fenerlidir bence bir hayrını görmicez.

yekta'yı falan verelim demesinler umut gündoğan-salih dursun-ceyhun gülselam'ı versinler max. 3 senelik kontrat yapılmalı

Geri
Üst Alt