Olcan İçin Trabzon İle Prensipte Anlaşıldı

3puan forumda yasaklanmalı

11-12 sezonun devre arasından biz Yiğit'i 2.5 m euro'ya almıştık, TS ise Gazi Antep'ten 3.5 m euro'ya Olcan'ı.Heralde dedim Olcan bize gelmek istemedi yoksa bu tercihin bir mantığı yok.

Tabi şunu da söylemek isterim Olcan çirkef bir fenerlidir bence bir hayrını görmicez.

Olcan Galatasaraylıdır

Yahu İHO'nun sözlerine itibar edilmez geçen sene Tolga meselesini hatırlayın biraz.

Gelirse bir de üstüne Umut yeteneksizini verirsek mükemmel olur Umut'un 2 milyon euroluk maaşından kurtuluruz...

olmasın gelmesin. kanser eder bizi. o nedir yaa top ezmeler boş kaleye kaçırmalar felan. bizde onun iyisi var

bkz:sneijder

10 nümero transfer olur

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Umarım bir sorun çıkmadan bitiririz transferi. Çok değerli bir transfer olacak.

Olcan'ı alamazsak kulübü kapatalım.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Töre'de gelsin,simdi terim basimizda olsaydi hemen"ft olsaydi adam ederdi"nidalari yüksèlecekti...

Aliyoaak umut kesin TS de bence .. Üstüne ben trabzon olsam pntivero kiralik teklifini kabul ederdim ama eziklik olarak görüp ontiyi kabul etmezler.. Emre yada Yekta bb

Bu sene 30 skoru var .Sol bekte de oynadı.Bizde 15 katkı yapsın takımın önüne geçer.Sneijder-Burak dışında bu sene böyle adamımız olmadı.Yaşı var ama daha iyisi yok.Olcan'la transferiyle beraber forvete yabancı transferi yapacağız gibi bir izlenimim oldu.Menez-Doumbia bu topçular iş yapar.Menez Milan'la kesin değilmiş daha.

Geri
Üst Alt