Olcan İçin Trabzon İle Prensipte Anlaşıldı

bu adama fenerli diyenler nerden çıkarıyor? adam şike süreci başlamışken tsye gitti adam fenerli olsa 3 sene tsdemi oynar ayrıca Burak 2 yıl evvel bjkliyim demedi mi ertesi yıl bjk maçında penaltı yaptırmadı mı hakkaten komiksiniz

Diğer isimlere göre Olcan iyidir

tapatalk

en iyisi bu işte

hocamız kullanır mı bilmem ama faydalı olacağına inanıyorum

Hürriyet,Vatan(Skorer) yazmışsa yalan olduğu belli. Kaynak demişşiniz ama Kaynak değil bunlar kaypak. Yalan haber.

Daha iyisi dusunulemezdi transfer sezonu baslarken.Cok kritik ve mukemmel bi hamle.

Ya arkadaş üstüme çullancaksınız da ne Olcan'mış be. Anladık yerli, iyi bir kanat da ne abartıldı adam ya. İddaa ediyorum bizdeki Aydın Yılmaz, Umut Gündoğan gibi adamlar Trabzan'da banko oynasa aynı patlamayı yapar. (kötü adam demedim aman yok etmeyin beni yorumlarla falan filstan:D )

Ya arkadaş üstüme çullancaksınız da ne Olcan'mış be. Anladık yerli, iyi bir kanat da ne abartıldı adam ya. İddaa ediyorum bizdeki Aydın Yılmaz, Umut Gündoğan gibi adamlar Trabzan'da banko oynasa aynı patlamayı yapar. (kötü adam demedim aman yok etmeyin beni yorumlarla falan filstan:D )

Çullanacak bir şey yok hacı doğru yazmışsın ama gelde anlat işte. Sanırsın neymar'ı alıyoruz. Arda'yı bile kıçına teneke bağlayıp göndermiş bir seyircinin kalkıpta olcan'a tapması gerçekten komik oluyor.

Hamit gibi 1 senelik transfer olmaz inşallah.

inşAllah doğrudur + töre hamlesiyle hem 2 kanadıda en iyi yerli kanatlarla sağlamı alıp hemde menemencilere 5+3'ün cevabını vermeliyiz

antep'ten direk bize gelseydi hem maasi hem bonservisi cok uygun olacakti simdi 3 sene daha yaslanmis ayni adama iki katini verecegiz

ft sagolsun

--------------------Muslera----------------

--Veysel-----Semih--------Koray-----Telles--

---------------Selçuk----Melo----------------------

--Olcan-----------Sneijder--------------Bruma---

---------------------Burak-------------------------

Olcanı aldığımızı farzedersek şu an kurabileceğimiz kadro

güzel kadro ama nedense ne veysele güveniyorum sag bek olarak nede semih koray ikilisine ama eldeki kadro ile ancak bukadar oluyor lanet olasi 5+3 kuralla

Az önce " Trabzon Olcan'ı satmıyor" konusu açılmadımı. Bu yaşta bu kadar değişken gündem çok bana :(

Adam ısrarla yabancı stoper istiyor. Belliki 11 de stoperin yeri garanti. O yüzden bırıma'yı çıkar gavur stoper yaz oraya.

Geri
Üst Alt