Olcan-Sneijder-Bruma-Burak vs Kuyt-Diego-Sow-Emenike?

brumanın ne vericeği belli değilken ve burak ın bruma sneij olcan 3 lüsünün önünde tek forvet iş yapmayacağını düşündüğümden ötürü daha standart performansı olan ve nispeten bize göre daha oturmuş olan emenike kuyt sow diego 4 lüsü ağır basıyor

forvetler disinda her türlü üstünüz

Nekadar sacma baslik,bizimkilerin hepsi formda olduğu zaman birakin türkiyeyi,avrupayi bile sallarlar,şumu iyi bumu iyi diye kafa yormaya gerek yok,takimda huzur ve hocalarin yildiz futbolculardan Nekadar verim alacaği önemli

Nekadar sacma baslik,bizimkilerin hepsi formda olduğu zaman birakin türkiyeyi,avrupayi bile sallarlar,şumu iyi bumu iyi diye kafa yormaya gerek yok,takimda huzur ve hocalarin yildiz futbolculardan Nekadar verim alacaği önemli

bu nasıl bir mantık bizimkilerin hepsi formada olduğu bir zaman ? ee adamlarında formda olduğu zaman nolcak peki

kalite olarak daha kaliteliler ama 4 yabancıyla kurulan bir ileri 4lü fazla lüks. Bizimkini işaretledim o yüzden.

Melo + Sneijder + Muslera + Bruma > tr liginin bütün kulüplerinin kadroları

burak ; sow emenike ikilisinden daha golcü fakat onlar kadar mücadele edemiyor. gol açısından bakarsak burak daha iyi (genel anlamda daha kötü)

sneijderin olduğu yerde diegonun adının geçmesi ayıptır

bruma çok tecrübesiz şuan için onlarla kıyaslayamayız

olcan kuyttan daha etkili olacaktır çünkü kuyt çok düz bir oyuncu

sonuç olarak fb diegoyu alarak bence hücum hattının etkinliğini düşürdü takımı bozacaktır. bir kaç maçta parlayabilir ve abartılacaktır

bizde olcan ve brumayla birlikte hücum hattımız çok az güç kazandı diyebilirim

eğer futbol sahada oynanırsa yine biz şampiyon oluruz

Muslera

Gökhan Semih Alves Caner

Melo Selçuk

Bruma Sneijder Sow

Emenike

Daha güçlüler ama bizimkiler avrupa standırtana yakın çok hızlılar.

Bugünkü futbolda hızlı olan kazanıyor arkadaş.

Tabiki başka etkenlerde olması gerekiyor bunun yanında

Oyuncu karşılaştırmayı sevmem ama bence

Burak >= Emenike(çok abartılıyor)

Sneijder > Diego

Kuyt ve Sow onlar adına iyi oyuncular

Bruma çok yetenekli umarım bu sene onun senesi olur

Olcan en iyi yerli kanat oyuncusu

fenerin bana göre fizik dışında üstün olduğu bir şey yok hatta fizik olarak avrupada en fizikli takımlardan olabirler bu yüzden stoch gibi adamı harcadılar ayrıca emenike kadar overrated bir oyuncu yok 4 sene önce neyse hala aynı gram geliştirmiyor kendini sadece hızı ve gücüyle kontra takımlarının messisi olur dar alanda sıfır birçok maçta adeta kayboluyor dünya kupasında bunu gördük

Şu Sneijder'i sırf kendinizi tatmin etmek için kullanmayı bırakın artık! Sneijder vs all demekle şampiyonluk gelmiyor! Sneijder bu ligdeki en değerli oyuncu olsa da bu durum rakibimizin forvet hattının bizden daha iyi olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bruma ve Olcan'ın ne yapacağı belirsiz, Burak'ın durumu ortada iken bu ankete verilen oyların çoğunluğu taraftar gözlüğü çıkartılmadan verilmiş oylardır. Bu yüzden büyük ölçüde biased sonuçlanması kaçınılmazdır.

Konuyu açan arkadaşa saygım sonsuz ama bana göre gereksiz bir karşılaştırma. Bana göre Gs ile Fb arasındaki fark geri dörtlüdeki oyuncular arasındaki kalite farkından kaynaklanıyor. Bence geri dörtlü açısından Fb'nin ciddi anlamda gerisindeyiz. Birde hücumcu bekleri olması bizim kanatların bomboş olması da buna eklenince Fb'nin şampiyonluğu çok ama çok normal.

Telles - Semih - Chedjou - Sabri -------- Caner - Alves - Egemen - Gökhan

Fb'nin Lider bir defans oyuncusu var Alves. Biz hala Ujfalusi'den sonra öyle bir oyuncu arıyoruz. Chedjou hızlı atletik ama stoperlerde olması gereken diğer özellikler bakımından Alves ile kıyası dahi komik olur. Semih Türkiye'deki en iyi yerli stoper Allah'tan o çıktı yoksa Gs'nin defansı hepten Allah'a emanetti.

Telles Caner kadar hatta daha da iyi hücum bek olabilir olacaktır da fakat defansif anlamda Caner'den bile kötü ki Caner'den de sol bek olmaz bana göre..

Gökhan zaten Türkiye'nin en iyi beki. Biz ise sağ beksiz oynamaya hala daha devam. Eboue zaten bitik problem ise kafada bence. Sabri zaten Gs'nin sağ beki olamaz.

Defansif anlamda 100 üzerinden değerlendirme yapsam:

Telles (30) , Semih (75), Chedjou (55), Sabri (35)

Caner (40), Alves (80), Egemen (70), Gökhan (65)

Ofansif anlamda ise Telles (70), Sabri (45)

Caner (90), Gökhan (80)

Ofansif anlamda bekler arası bu denli fark olmasının - ki bana göre en iyi ofansif özellikler Telles'te - tek nedeni bizde kanat oyuncusu olmamasıdır. Bu sene Olcan ve Bruma beklerin performansını hem yardımlaşma hemde skor ve asist anlamında arttıracaktır.

Kısaca Galatasarayımıza iyi bir sağ bek kadar Uluslararası düzeyde Vidic, Alex gibi lider bir stoperde lazımdır. Aynı şekilde çok iyi bir sol bek alınması da bana göre şart oğlu şarttır. Telles'i hem ofansta hemde defansta zorlayabilecek birini kastediyorum. Umarım nokta atış transferler olur. Yoksa Türkiye'nin en iyi orta sahası Galatasaray'da..

kim ne derse desin fenerin hücum ve defans hattı bizden daha iyi. Bi tek orta saha olarak daha üstünüz. Bu yüzdendir ki Taş gibi bir stoper ve hücum adamı gerekiyor. Bu gelen hücumcu santrafor mu olur kanat forvet mi olur bilemem ama bizdeki bu 4 lü kesinlikle yeterli değil

Kuyt---Emenike -Sow

-----------Diego

Hadi Kuyt neyse de, bir kere kanat yok. Baştan olmaz bu iş

Geri
Üst Alt