Olcan-Sneijder-Bruma-Burak Yeterli Mi?

Vakti zamanında Hagi-Hakan-Arif , Kewell-Lincoln-Arda-Baros ,Hakan-Ümit-Necati-H.Kabze vs gibi ileri hatların hücum anlamında ligin üstünde olduğunu varsayarsak aşağıdaki muhtemel 2014-2015 sezonunda oynayacak 4 lü sizce yeterli olacakmıdır ? skor anlamında gereken katkıyı verebilirlermi ? skorer bir kanat veya burağın yerine yabancı forvet transfer gerekir mi ?

Sene başından beri yabancı forvet almamız gerektiğini düşünüyorum.Şart oğlu şart.

Degil.

Bence bir tane golcü gelmesi lazim, Burak geçen sezon gibi oynarsa işimiz zor.

Burak'ı içeren bir hücum hattı hiçbir zaman yeterli olamaz.

2 kişilik hücum hattı olmuş.

Burak ile olcan birbirini götürür :DD:DD

Burak yakışmıyor gerçekten yakışmıyor.Bizim forvetimiz burak olamaz

mevlüt gelmeli.

5 kişi yabancı sıırında forvet alınmaz yabancı

Herkesin dediği gibi bir tane golcü lazım. Drogba gitti beyler uyandırayım.

burak 12-15

sneijder 7-10

bruma 2-5

olcan 7-10

aşağı yukarı böyle olacaktır .. minimum 25 maximum 40 gol atacak bu adamlar . imkansız ötesi imkansız yeterli olması. 3 sene önceki 10ar gol atan melo ve selçuğunda gol yükünü çekmesi lazım ayrıca.

muslera

hamit-----semih-----koray-----telles

melo-----selçuk

bruma----------sneijder----------olcan

burak

şu kadroya geçtiğimiz seneleri kafanızdan silerek bakın(ideal kadro demiyorum elimizdeki kadrodan bahsediyorum)... bu kadrodaki futbolcuların bireysel potansiyelleri belli... potansiyellerinin üzerlerine çıksın demiyorum... sadece kendi potansiyellerinde oynasalar bu ligi darmadağın ederler... geçen sene bizim sorunumuz forvet hattının formsuzluğuydu... aldığımız beraberlik maçlarının yarısında 1 gol atabilseydik yine şampiyon olacaktık...

bir futbolcunun kabiliyet seviyesini yükseltemezsin (bakınız sabri)... ancak formlarını yükseltebilirsin... bu sene bruma ve olcan takviyesiyle burağın da formunun yükseleceğini hatta emre çolağın herkesi şaşırtacağını düşünüyorum...​

Gökhan Töre - Mevlüt ikilisinden biri gelmeli. Onun haricinde iyi gibi.

Abi tek forvet oynuyorsa bir takım günümüz futbolunda o tek forvetin..

Pivot+Süratli+Kafacı+Striker olması lazım..

Hangisi Burak'ta var..

sence günümüzde gerçekten pivot santrafor kavramı hala geçerli mi?

Günümüz futbolunda neden öyle çok iyi forvetler bir elin parmaklarını geçmiyor,çünkü kriter değişti,4-2-3-1 moda oldu tek forvetli sistemler,kalabalık ortasahalar ön plana çıktı,ve takımların golcüleri de 3-4 silahı olan adamlardan oluşuyor..

Pivot demek haksızlık olur herşey dahil otel hizmeti gibi adamlar bunlar..

Drogba'nın gençliği mesela buna çok uygun herifte herşey vardı..

Böyle adam getireceksin yani böyle adam derken gidip Benzema'yı alacak halimiz yok..

1 tık altını alacaksın..

Mesela Doumbia bu tanıma uyan bir golcü..

Bir tane forvet almamız gerekir bu forvet Mevlüt olabilir ama olmazsa yabancı olursa yedek kalmayı sorun etmeyecek bir oyuncu olabilir mesela miroglu buraka fazla güvenmiyorum

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forvetin topu tutamadıktan sonra sittin sene rakibe baskı kuramazsın..

Bu futbolun gerçeği..

buraki almanya milli takimina koy tüm ülke cöker o derece berbat bir adamdir

5 yabancı sınırı var ve biz kaleci, defans ve ön liberoya 3, hatta 4 yabancı harcıyoruz.

Şimdi zırlamayı bırakıp dağılabilirsiniz.

Özet: Yabancı sınırı olduğu için yapacak bir şey yok, yeterli. (nokta)

Geri
Üst Alt