Olcan’a 2 Milyon Euro

Cevap: Olcan’a 2 Milyon Euro

Bu olcan ne yapacak başka. kabul edelim kendini çok geliştirdi, gelirse çok katkı sağlar.

emre çolak asla kanat oyuncusu olmadı olmıycakta . ya ortasahadaki ikilinin önünde ya da forvet arkası oynar. ve inan bana fener maçında alexten çaldığı topları düşününce,attığı o rahat pasları... müthiş bi ortasaha olucağını düşünüyorum.ama forvet arkasında bi görelim.

O bölge için de adamda biraz kuvvet olacak liberolar hep kuvvetli adamlar oluyor ve onlarla karşılıklı olacak daha çok. üflesen uçuyor çolak. Bence bu fizik kapasitesiyle ve hızıyla en iyi kanatlarda oynayabilir.

O bölge için de adamda biraz kuvvet olacak liberolar hep kuvvetli adamlar oluyor ve onlarla karşılıklı olacak daha çok. üflesen uçuyor çolak. Bence bu fizik kapasitesiyle ve hızıyla en iyi kanatlarda oynayabilir.

hiçbirimiz zebellah gibi adamlar değiliz. takmayın şu fiziğine artık. o fizikle fener maçında alexten kaç top çaldı..

Recep Özcan ı bulun derhal !olcan bizde diyo !

Recep başına bela olurum bak sallıyorsan.

recep kim yahu, recep bugune kada rkimi transfer etmis bize bugun etsin

Bu Recep Özcan çok renkli bir kişiliğe benziyo:) Başbakanlık müsteşar yardımcılığından, tahkim kurulu başkan vekilliğine, sakaryaspor başkan yardımcılığı gibi görevlerde bulunmuş. Simsar operasyonunda da gözaltına alınmış :)

Direk 2 m euro versek şansımız daha yuksek bence:)

Hız,teknik,hırs,şut,orta herşey var ama yinede tam olarak güvenemiorum bu çocuğa ben , nedenini kendi kendime soruyorum cevaplıyamıyorum .

2 milyon yeterlidir abartmaya gerek yok.

Kim diyo

Bende aldıgımızı düsünüyorum

iki milyon euro artı aydın ve servet verelim temiz olsun.

Geri
Üst Alt