Olcan’a 2 Milyon Euro

Cevap: Olcan’a 2 Milyon Euro

Ocak 4'te lig tekrar başlıyor ama öyle hatırlıyorum. :S

Sikeden dolayi bu yil klasik devre arasi yok, top oynamaya devam ediyoruz 4 ocak itibari ile, ama Futbolcu transferi 1. Subata kadar mümkün olmasi gerekiyor, Avrupada böyle olunca bizde ona uyuyoruz.

Servet+Aydın+Çağlar+Mertan(kiralık)+Aykut+ 2 M€ = Olcan

Nasıl olurdu?

Sikeden dolayi bu yil klasik devre arasi yok, top oynamaya devam ediyoruz 4 ocak itibari ile, ama Futbolcu transferi 1. Subata kadar mümkün olmasi gerekiyor, Avrupada böyle olunca bizde ona uyuyoruz.

Hmm mantıklı ama biraz enteresan olcak, gerçi bu sene normal olan bir şey yok. :)

Evet Mertan bencede kalsın. Vazgeçtim :) Zaten yazdığım isimlerin baş harflerinin birleşimi, getirdiğim önerinin ne derece mantıklı olup olmadığını anlatıyormuş. Şimdi fark ettim :asd:

geri dönüp baş harfleri okuyanlar layklasın :D

Antep bu durumdayken Tosun'u da alalım derim.Son dönemlerde iyi degil ama kalitesini biliyoruz.20 yasında henüz.

Hem FT adam eder diğimi.:ays:

Herzaman söyledigim gibi, iyi bir alternatif olur Olcan. Ama böyle transferler de sart. 3-5 farketmiyor artik, alacaksin. Rakiplerimiz senelerdir böyle yapip aldi. Ama Olcan yetmez, cünkü benim icin en iyi Türk oyuncu degil. Alper´i filan alin daha cok sevinirim

kesinlikle almalılar bu tip oyuncuları...

yedekte aydın veya aynı sınıf başkasının oturacağına olcan otursun...

İnanmaya başlamıştım ama Fotomaç yazdıktan sonra ihtimal düşmüştür bence.

Herzaman söyledigim gibi, iyi bir alternatif olur Olcan. Ama böyle transferler de sart. 3-5 farketmiyor artik, alacaksin. Rakiplerimiz senelerdir böyle yapip aldi. Ama Olcan yetmez, cünkü benim icin en iyi Türk oyuncu degil. Alper´i filan alin daha cok sevinirim

OLCan direk ilk 11 oynar bu takımda.

Geri
Üst Alt