Olcan’a 2 Milyon Euro

Cevap: Olcan’a 2 Milyon Euro

Adamın yakın çevresi Galatasaylı diyor hala ...

olcan ile beraber keşke muhammedide paketin içine dahil edebilsek necatilerle batuhanlarla ugraşacagımıza gencecik muhammede yatırım yapmak cok akıllıca olur.

olcan kesinlikle galatasaraylı arkadaşlar ya...

Olcanın fbyle arası iyi olsaydı özer, sezer, topuz, orhan şam gibi yerlilere astronomik rakamlar ödeyen fener 10 kere geri almıştı onu. Aldıkları oyuncuların hepsinden de hem daha iyi futbolcu, hem karakterli ve ahlaklı hem de daha ucuz...

size ne lan nerede oynamış, bilmemne ne yapmış, her sene fenere gol atıyor, kol geçirerek seviniyor adam, bırakın bu eski düşünceleri

Var lan işte adam 17 yaşından beri Fenerbahçede.

Senin mantıkla Emre Çolakta bizim değil Atışalanspor'un alt yapısından çıkma, Semih Altay'ın vs.

Semih de, Emre de, Arda da çok daha küçük yaşlarda geldiler. Olcan temel eğitimini Kartalspor'da almış sonuçta ve kendisini büyük bi takım isteyince gitmiş doğal olarak. Galatasaray'lı olduğunu ise çok net biliyorum yani

Boş şeylere takılmayın.Bu adam ligin en reyiz yerli kanat oyuncusu mu? Evet.Tartışma bitmiştir

gaziantep yerel basınında çalışan bir arkadaşım verdi bana haberi. fiyat aşağı yukarı doğru . ama verilen futbolcunun aydın yılmaz olduğunu söyledi. kesinlikle bitmiş transfer

Kartalspor'dan tanırım.

Fenerbahçe'lidir.

Ama gelirse fayda sağlar.

Biz de fenerlilerin bir çoğunun deriz

ben süt annesini tanırım . olcan fanatik East Thurrock United'lıdır.

Olcan, Mevlüt ve Hamit transferi bizi sampiyon yapmaya yeter.

Elmander - Baros(Mevlüt)

Olcan - Selcuk - Melo - Hamit

Hakan - Urfali - Semih - Eboue

Muslera​

Ohhh misss. :o

Geri
Üst Alt