Olcan'ın Maliyeti Belli Oldu

Muhasebe yapmayalim da ne yapalim 3-4 sene sonra elden cikartmaya baslayinca oyunculari mecbur muhasebe yapacaksiniz.

O yüzden buyuk konusmayin. Ve su gercegi gormemezlikten gelmeyin.

Tr yi falan gectim avrupada oyuncularina en cok maas veren klupler listesine cok rahat gireriz.

Gelirlerimiz oyuncularina yuksek maas veren takimlarinki kadar olmadigi icin bi noktadan sonra mecburen muhasebe konusacaksiniz emin olunuz.

ReReReRaRaRa

Sen koça geçebilecek seviyeye gelmişsen zaten maaşında doğal olarak artacak demektir.Trabzonspordan Galatasaray seviyesine çıkan birisinin de maaşı doğal olarak artış gösterir sonuçta oyuncu illa beni alın demiyor sen talip oluyorsun

Tamam anlıyorum ama kulüpten ayrılmak isteyen bir oyuncu var karşında. Bunu kullanabilirsin diye düşünüyorum. Zaten adama İstanbul+ŞL+Şampiyonluk olasılığı sunarak muazzam bir tatmin garantisi veriyorsun. Hadi maaşını düşürme de, iki katına çıkmasın bari. Ya Roma'dan Totti'yi falan koparmaya çalışmıyorsun burada, sonuçta Trabzon'dan ayrılmak isteyen bir Olcan söz konusu.

Bak misal yaşını almış topçular Katar'a aldıkları paranın katlarına gidiyorlar. Ancak öyle çekebiliyor Katar bunları. Ne bileyim Falcao, Hulk vs gibi adamlar daha gençken bile parayla kandırılabiliyorlar. Bunu görece küçük kulüpler yapıyor. Adamın karakterine de bağlı tabi, üst düzey futbol, ŞL vs umurunda değilse en çok paraya gidiyor.

Geçen sene yaptığımız gibi Drogba, Sneijder gibi adamlar alırsın, çekmek için maaşını katlaman gerekir, anlarım. Olcan gibi topçularla, doğru düzgün oturup, buraya gelirse kazanabileceklerini anlatıp, halihazırda kazandığının en azından 2 katı olmayacak şekilde anlaşabiliriz diye düşünmek istiyorum.

yillik 2 vereceklerini zannetmiyorum yoksa cidden problem var bizde..

Yahu örneğin Hacıbaba Market zincirinin CEO'susundur, iyi para kazanıyosundur ama birşey eksiktir hep. Hep dersin ulan bu kadar uğraşıyoruz ama sata sata gül suyu satıyorum, bu hayat mı vs.

Sonra pat Macrocenter'dan teklif gelir! Ama bakarsın daha az para önermişler. Sonra bir düşünürsün, dersin bak bunların Fransa'da şubesi var, oraya kapağı atarım Monaco'da yaşarım, yöneticiye BMW 520 ve benzin parası veriyorlar, o da iyi, bir de işin prestiji var, herkes bilir Macro'yu dersin gidersin.

Ne bileyim yahu :90:

buradaki daha farklı renkdaş. eleman hacıbaba'da çok iyi iş çıkartıyor, her sene biraz daha gelişiyor hacıbaba. aylık da 2 milyar alıyor. macrocenter'ın sahibi de bakıyor bu eleman çok iyi, bizde böyle bir eleman yok. eldekiler geriye götürüyor bizi. mevcut şartlarda da bu elemandan iyisi piyasada yok. bunu mağazama kazandırmam gerekir der. parayı düşünmez 5-6 milyar verir, adamı işe alır. çünkü sen bu adama şimdi 5-6 verirsin ama ilerleyen zamanda bu adam göstereceği performans ile o 5-6 milyarın kat kat fazlasını kazandırır.

bizim durumumuzda buna benziyor. yabancı sınırının yanında elimizde doğru düzgün kanat oyuncusu yok. piyasada da olcan'dan iyisi yok. hal böyle olunca olcan'ın bize olan ihtiyacından çok, bizim ona ihtiyacımız var. ondan dolayı bu fiyatlar çok normal

Resmi aciklamayi beklemek gerek ama banko yaslandikca daha fazla para kazanacak tüzügümüz geregi.

Verdigimiz yıllık ücretler bu kulübü batırır .

Bu parayı alan hiç bir Türk oyuncudan oynamaz.

Alınması gereken tek oyuncuyu da aldık, benim için transfer sezonu bitmiştir. Hayırlı olsun camiamıza..

Yerli oyuncuya 1.5 milyon€'dan fazla vermeyeceksin.

Tavan fiyat belirleyip en onemli 3 oyuncun haric kimseye 1- 1.5 milyon €'dan fazlasini vermeyeceksin..

Futbolculara çok fazla yıllık ücret veriyoruz

Kendi ülkelerinin büyük takımları onlara nazaran daha alt seviyede olan takımlardan oyuncu alırken o oyuncuları angarya gibi az maaşla çalışıtırırlar genelde. Bizde de tam tersi oluyor galiba, yönetim maaş dağılımı konusunda aşırı derecede berbat. Florya çaycısının bile yıllık minimum 1 milyon aldığndan şüpheleniyorum artık.

sözleşme max 2 yıllık olmalı 1ide opsiyonlu

La buradaki boş beleş yorum yapan ergenleri toplasan ülke kurarsın yemin ediyorum

en iyi yerli kanat 5+3 ? yıllık fazla ama hiç mühasebeye gerek yok kanat özürlü takımız töre gelse onada 2m verseler hiç hayır demem diğer kanatta boş

Geri
Üst Alt