Olcan'ın Maliyeti Belli Oldu

Sneijder ortasaha da oynarsa duran toplar hariç çift hanelere çıkması zor.

Selçuk duran toplardan iyi bir sezon geçirirse o eksiği kapatabiliriz.

Sneijder'e daha fazla pas kanalı opsiyonu tanımazsak, asist ortalaması bu sene gibi düşük olur hep.

......................Burak.

................(
(Mevlüt, Umut)

...............

Bruma...........Sneijder...........Olcan

(Amrabat)........(Emre)..........(Aydın)

Belki maddi sorunlardan Amrabat satılır Ontivero takım da kalır.Gelecek sene hücum hattımız budur.Daha fazlasını beklemeyin.

KABA HESAP:

Burak 20'yi bulur bu sene. Tek forvet oynayacak ve arkasında Sneijder olacak. Wes ise çift haneyi bulur. Olcan bu ligin en skorer kanatlarından biri. En kötü 7-8 tane sallar. Sol tarafa en az 10 tane yazacak birini alsak sorun olmaz.

Selçuk bu sene daha fazla atar. Sağ bekler toplamda en fazla 2 tane atar, Semih 0 atar, yanındaki 2 atsa, Telles'te 2 tane atar. 60'ı buluyoruz sayılır.

Kenardan Mevlüt, Umut var daha. Orta saha alternatifleri Yekta Hamit Emre gibi isimlerin de toplamda 2 tane atacağını varsayarsak Bruma ve alınırsa yerli kanat alternatifi veya verimsiz Aydın veya patlayacak Endoğan ile 70 barajını rahat geçeriz.

Burada önemli olan deplasmanlarda gol atan bir takım yaratmak. Bu sene bile TT Arena'da 3-4 maç dışında hep kazandık bir şekilde.

Burak 25

Mevlüt 16

Olcan 11

Bruma 6

Sneijder 12

Umut 7

Selçuk 5

Melo 2

Telles 2

Töre 4

Semih 1

Balta 0

Semih daha kendi ceza alanimizda top kapamiyor havadan, Semihin gol atmasi ya baldir ya da o sezon hersey yolunda gider dört dörtlük ve bu da bir türlü atar :D

nerden çıkmış Gökhan ın Galatasaraylı olduğu, kocakarı dedikodusu bunlar Galatasaraylı adam fenere gider mi?

öyle iş mi olur

tövbe tövbe Beşiktaş orijinliyle fener orijinli adam bir mi

çok mu büyük oyuncu hem olcan da 4 milyon artı oyuncudan en az 7 milyon edecek 29 yaşında 5 ay sonra serbest kalacak adam

:D Sana şu an Fenerbahçeden 5 trilyon teklif etsin bakalim gider oynarmiydin :D sacma sacma konusma Galatasarayli olsada sadece fenerden teklif gelmistir gitmistir.İlla galatasarayda oynayacak diye zorunluluk mu var.Adam 5 sene beklerdi Galatasaraydan teklif gelmesi icin adam kariyeri iyi olsun diye gider.

Hocam Burak'ın zaten yirmi tane en az atması gerek , onun dışında kanatlardan da en az yirmi gol gelmeli , daha bu işin Sneijder , Selçuk , Melo , yedekten gelen oyuncuları var , bol gol ile şampiyon olursun STSL'de bunun yolu belli.

İnşallah diyelim ama benim beklentim daha düşük

Sent from my iPad using Tapatalk

KABA HESAP:

Burak 20'yi bulur bu sene. Tek forvet oynayacak ve arkasında Sneijder olacak. Wes ise çift haneyi bulur. Olcan bu ligin en skorer kanatlarından biri. En kötü 7-8 tane sallar. Sol tarafa en az 10 tane yazacak birini alsak sorun olmaz.

Selçuk bu sene daha fazla atar. Sağ bekler toplamda en fazla 2 tane atar, Semih 0 atar, yanındaki 2 atsa, Telles'te 2 tane atar. 60'ı buluyoruz sayılır.

Kenardan Mevlüt, Umut var daha. Orta saha alternatifleri Yekta Hamit Emre gibi isimlerin de toplamda 2 tane atacağını varsayarsak Bruma ve alınırsa yerli kanat alternatifi veya verimsiz Aydın veya patlayacak Endoğan ile 70 barajını rahat geçeriz.

Burada önemli olan deplasmanlarda gol atan bir takım yaratmak. Bu sene bile TT Arena'da 3-4 maç dışında hep kazandık bir şekilde.

Diğer Kanada Gökhan Töreyide alsak harika Kanatlarimiz olurdu valla Gokhan hizli calimi seven birisi besiktasta iyi oynuyordu hakkini yemeyin Gokhan Bu sene asist yapamamasinin sebebi Almeida gibi kazma forvetlerin olmasindan dolayi asisti az.Almeida hep kaciriyor Asistleride bosa gidiyordu Gokhanin.

Bruma Olcan hayatta 25 gol atamaz.Bazen biraz hayalperest oluyorsun Melikşah kardeşim :)

Ben şampiyon olmak için gerekli rakamları söylüyorum , atması gereken diyorum hocam farkındaysan. :D

İnşallah diyelim ama benim beklentim daha düşük

Sent from my iPad using Tapatalk

Benim beklentimde düşük , gerçekçi olmak gerek ancak , olması gereken rakamlar bunlar bu sezon şampiyonluğu istiyorsak. :)

Diğer Kanada Gökhan Töreyide alsak harika Kanatlarimiz olurdu valla Gokhan hizli calimi seven birisi besiktasta iyi oynuyordu hakkini yemeyin Gokhan Bu sene asist yapamamasinin sebebi Almeida gibi kazma forvetlerin olmasindan dolayi asisti az.Almeida hep kaciriyor Asistleride bosa gidiyordu Gokhanin.

Faydali olmazsa yedek kalir bizde Töre. Öyle alemci tripleri falan sökmez sahada. Makul bir bonservisle almak isteriz ama Rubin Kazan 6 milyon euro para istiyor. Chedjou veya baska birini falan verip bonservisini 1 veya 2 milyona indirsek güzel olurdu.

Faydali olmazsa yedek kalir bizde Töre. Öyle alemci tripleri falan sökmez sahada. Makul bir bonservisle almak isteriz ama Rubin Kazan 6 milyon euro para istiyor. Chedjou veya baska birini falan verip bonservisini 1 veya 2 milyona indirsek güzel olurdu.

Aynen öyle olurdu da Bilmiyorum yönetim ilgileniyor mu Silah olayindan sonra eger dogruysa Ya Hakan Calhanoglunu yada Gokhani alacagiz bu duruma gore eger gokhani alirsak Hakan gelmez bence.

2 mil. vermezler fener verir sonra fenere kaptırdık diye ağlarsınız

TS bugün Olcanla sözlesme yenileseydi, Olcan TSdeki en yüksek ücretlerden birisini kazanirdi. Olcanin 2-3 sene önce yapilmis anlasmasindaki rakamlara bakipta, bu rakamlardan bir değerlendirme yapmak saglikli olmaz. Neticede Olcan, o sözlesmesinin yapildiği dönemde TSnin en iyi oyuncularindan biri degildi.

Bu duruma istinaden Caner örneğini de verebiliriz. Performansı sayesinde sözleşmesi revize edilip çok iyi bir meblağ almaya başladı.

Size ne be kardeşim adamın alacağından.Her transferde başımıza Galatasaray muhasebecisi kesiliyorsunuz.

Size ne be kardeşim adamın alacağından.Her transferde başımıza Galatasaray muhasebecisi kesiliyorsunuz.

Para benim cebimden cikmiyor, böyle oyuncularin aldigi parayida kafama takmam. Ama bir oyuncu transfer ederken misal; fiyati 7 milyon ise bizimkiler 5 milyon veriyor cingene pazarligi yapiyor ve sonrada almaktan vazgeciyorlar. Gereksiz yerden kesintiler yapmaya calisiyorlar, ama oyunculara degerinden cok cok üstün para veriyorlar. Böyle yapa yapa ne süper topcular kacirdi bizimkiler, transferde kisitlama yapacagina aldigin oyunculara daha az miktarda para ver. Türkiye'de transfer yapiyorsan o oyuncu mecbur kabul edecek zaten, her sene sampiyonluga oynayan bir takim ve her sene sampiyonlar ligin'de mücadele ediyoruz, bu sansi hicbir Türk oyuncu kacirmak istemez.

Geri
Üst Alt