Olcan'ın Twitter Hesabı Hacklendi!

Sergen Sürmeli

Aslan Üye
hyNu2.jpg

Trabzonsporlu Olcan Adın twitter hesabından Galatasaray taraftarlarını heyecanlandıran bir tweet attı.

Detaylar GSC Portal'da

Erkan'ın da hesabı hacklenmişti. Ben pek inanmıyorum. Niyetlerini bir şekilde belirtmek istiyorlar bence.. :p

Hesap hackenmiş muhabbetleri de çok arttı. Millet yazıp yazıp ay hacklendim diyor.

hesabı hackleyip

G.Saraylıları heyecanlandıran twiti silmişler

O değil de "Galatasaray taraftarını heyecanlandıran....." diye bir cümleyi Olcan için kurdurtan,yabancı sınırında emeği geçen herkese selamlarımı yolluyorum (!)

yabanci siniri olmasa bes para etmez götü boklu bir yerli oyuncu olurdu ama simdi bizim icin robben'le ayni düzeyde hatta daha önemli.

Bende birsey sandim, Messi geliyor gibi :p

ozaman burakın selçukunkide hacklensin bekle beni avrupa filan yazsınlar. boş iş ne hacklenmesi hiç inandırıcı değil bence

Haked byy likör

Olcan cikip TVde ben Galatasarayla anlastim dese heyecanlanmam. Kim heyecanlanmis bu transfere

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Alper olayına döndü bu transfer inşallah bu sefer aynısı olmaz kargalar anlaşmış bakalım ne olacak...

resmen beni alın diyor hack felan hikaye aysal uyuma kanat özürlü takıma yabancı alamıyoruz yerli en iyi töre olcan şart

Hack olayı yalan, kendisinin yazdıgı belli.Olcanı almak lazım kesin.

Geri
Üst Alt