Olcay Şahan: "Türkiye’nin en iyi 10 numarası bizde"

Adını her duyduğumda "Allahım sana şükürler olsun, iyi ki GS almamış" dediğim adam :asd:

tarz olarak en iyi türk 10 numara onlarda (oguzhan)

forma numarasi olarak acik ara en yeteneksizi de onlarda (olcay)

Başlığı 4-5 kere gördüm her seferinde ismi Olcan olarak algıladım. Hatta girince Olcay'ın resminin ne işi var lan burada diye bir de söylendim. O kadar talihsiz bir açıklama ki işin aslını anlamam bir kaç post sürdü.

Bize transfer olacak sanırım en iyi 10 numara olarakta sneijderdan bahsediyor bunun başka bir mantıklı acıklaması olamaz...

Tuncay gibi dogru zamanda dogru yerde bulunan bi oyuncu baska bi ozelligi de yok, attigi estetik golleri bile balli oldugunu dusunuyorum. Bombasi patlamadan goze girmeye calismak kendisinin zekasini kucumsedigim anlamina geliyor.

GT-S7500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Baskanından futbolcusuna ağır mal bu adamlar.Çok menemen yiyince demek beyindeki hücrelerde azalma oluyor.Balık yemesi lazım bunların.Deniz balığı yiyemezler o ayrı.Malum fakirler.:D

Beşiktaş için konuşmak gerekirse, taraftarından futbolcusuna genel manada kendini olduğundan fazla görme, acizlik, çaresizlik ve acınasılıklarını kabul edememe durumu var.

e7ajytyp.jpg

Geri
Üst Alt