Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle. Bu sene başında alalım istemiştim açıkçası.Çolak über yetenekti kim ne derse desin.
Mal olması bunu değiştirmez.
bence deÇolak über yetenekti kim ne derse desin.
Mal olması bunu değiştirmez.
Iyi ki gelmedi. Karagümrük de oyuna girdi inanilmaz rezildiKesinlikle. Bu sene başında alalım istemiştim açıkçası.
Sana karşı dürüst olacağım Türkiye'deki mali güç birkaç yıl önceki ile aynı değil. Oradaki kulüplerin hepsinin çok büyük borçları var, onları sadece Erdoğan kurtarabilir. Sanırım futbol takımlarının tüm borçları 2 milyar euro'ya gidiyor. Büyük sorunları var ve artık belirli miktarları ödeyemiyorlar.
Her ikisinin sözleşmesi de 2023 de bitiyormuşİsmi geçenlerden alamayacağımız tek topçu olur oda istemeyeceğinden değil başkanlarının şişirme bonservis talep etmesinden dolayı yoksa Lindström falan öyle zor adamlar değil bence.
Ama koca bi ama var bu adamlara 4-5 civarı versek sesimi çıkarmam da fazlası riskli olur bence o fiyatları vermemiz için biraz daha kalburüstü bi ligde kendilerini kanıtlamaları gerekir.
Hatay avucunu yalar ancaHer ikisinin sözleşmesi de 2023 de bitiyormuş
Yüksek fiyatlar konuşulması normal
Baksana rtaş Hatay bile beleşe aldığı Boup için 10 m dan aşağı vermem diyor
Sözleşmesi seneye bitecek olmasına rağmen
FCSB'in sahibi Becali: "İndirim yok. Morutan'ı kim isterse 15 milyon Euro üzerinden konuşmalı. Bu fiyatın altında kimseye vermem. Galatasaray, bana somut bir teklifte bulunmadı. Giovanni'ye veya başka birine sordular. Ama Türkler, Parma'nın Dennis Man için yaptığı teklif gibi(13m €) bir teklif göndermediler.Morutan, sabırlı olmalı. Onunla birlikte takım olarak şampiyonluğu kazanmak istiyoruz. Pek çok kişi ona 10 numarayı vermemi söylüyor ama onun da zamanı gelecek. Tanase hala takımda"