oliver kahn

Alp Eren Şentürk

Sarı Üye
Alman milli takımı ve Bayern Münih'in efsane kalecisi. 2008'de emekli oldu, şu anda Bayern yönetiminde. Bir nesle kaleciliği sevdirdi: 90'ların başında doğan çocuklar Kahn, Casillas, Buffon ya da Canizares olurlardı kaleci seçerken...Manyaklıklarıyla da ünlü abimizin bir videosunu bırakalım şuraya:

Edit: Yukarıdaki isimlere Dida, Taffarel, Lehmann, Van der Sarr ve Toldo(o kadar da iyi değildi aslında ama Toldo olduğum günler olmuştur : ) da eklenebilir.

Son düzenleme:
Neuer den liderligi, refleksleri , cikislari ise cok daha üst düzeydi

Çok daha üst düzey değildi bence ama evet genel kaleciliği daha iyiydi. Gelgelelim Kahn'ın kaleci olduğu takımda Neuer de o ayaklarla 10 numara oynar yani. Sonuçta ikisi de kendi dönemleri için çok özel kalecilerdi, o zaman oyun kalecinin ayaklarına çok bakmadığı için Kahn da zamanının en iyi 2-3 isminden biriydi.

Hala gülüyorum ya şu videoya, hakem bile korkuyor adamdan. Maç sonu röportajında futbol erkek oyunu diye geçiriyor şikayet eden futbolcuya. Şimdi zibidilerle dolu futbol dünyası, en ufak dokunuşta kıvrananlarla aynı zamanda oynasa nasıl olurdu acaba 😆

Hala gülüyorum ya şu videoya, hakem bile korkuyor adamdan. Maç sonu röportajında futbol erkek oyunu diye geçiriyor şikayet eden futbolcuya. Şimdi zibidilerle dolu futbol dünyası, en ufak dokunuşta kıvrananlarla aynı zamanda oynasa nasıl olurdu acaba

Bizde de Hayrettin vardı. Fener maçında oğuz, rıdvan ve tanju’ya saldırmıştı ama hakem zar zor sarı kart vermişti. Tanju’da bilerek kaçırdı bence penaltıyı.
Yetenek anlamında Kahn’ın çeyreği etmiyordu tabiki ama yine de sevimli biriydi.

Gol diyorsun Bi anda o el cikiyor veya ayak.
O kadar akilli ki, Topu öne sektirmesine ragmen hamle yapip topu kornere tokatliyor. Baskalari tutmaya, yana celmeye calisir.

oliver kahn: "art arda onuncu alman şampiyonluğunu kazanmak istiyoruz."

oliver kahn: "julian nagelsmann oyuncuları ve takımı bir sonraki seviyeye taşıyacak kaliteye sahip. ideal olarak bu gelişmeye elbette şampiyonluklar eşlik edecek. bunu julian ile başarabileceğimize kesinlikle inanıyoruz."

küçüklüğümde Arnold Schwarzeneggerin kardeşi diye görürdüm hep

Effenberg ile bunu cok severdim

ilk duyduğumda türk asıllı kaan sanmıştım

Canizares'i Barthez'i falan daha cok severdim. Manyak Lehmann'i da.

Yine de en iyisi oydu geri donup bakinca.

öldü sandım
ulan alper
yine öldü sandım
cayci-huseyin-oldu-mu-saglik-durumu-nasil-1587768980.jpg

1678544039515.webp

Oliver Kahn: “Manchester City ve PSG bugüne kadar Şampiyonlar Ligi kazanamadı. Galip gelme kültürünü satın alamazsınız. Bu kültür sadece nesilden nesile aktarılır.”

Geri
Üst Alt