Ölümden Sonra Hayat Var mı? İşte Bilimin Cevabı!

Diğer tarafın artıları eksileri şeklinde bir sonuç bulsalar keşke de gideceğimiz yer hakkinda bilgi sahibi olsak.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diğer tarafın artıları eksileri şeklinde bir sonuç bulsalar keşke de gideceğimiz yer hakkinda bilgi sahibi olsak.

gidecegimiz yer Toprak danyal adminim, o yuzden nefes alirken tadini cikar bence.

bu dünyaya yeniden yeniden yeniden yeniden yeniden gelmek mi?

Bazen ulan diyorum.. Ya geliyorsak? Soyut olan ruh olduğu gibi başka bedenlerde devam etme ihtiyacı duyuyorsa ?

Daha gidipte dönen birisi yok ki ne olduğunu soralım ? Diğer türlü kitaplarda yazan sonlar bana daha ütopik geliyor. O konulara girmemek lazım genelde. En iyisi bekleyip görmek :D

Son düzenleme:
Bazen ulan diyorum.. Ya geliyorsak? Soyut olan ruh olduğu gibi başka bedenlerde devam etme ihtiyacı duyuyorsa ?

Daha gidipte dönmemiş birisi yok ki ne olduğunu soralım ? Diğer türlü kitaplarda yazan sonlar bana daha ütopik geliyor. O konulara girmemek lazım genelde. En iyisi bekleyip görmek :D

gelip gelip sürekli yeniden çişini söylemeyi öğrenen bizler olarak hayal etmiştim bende

Bu hızla o da kanıtlanabilir.
Tek şey insanı belli bir sure oldurmek tabi biraz uzun sure lazım.
Kısa sureli gidip gelenlerden bilgi yok pek fazla.
Biri beyaz ışık derken diğeri karanlık diyor.
Cennet/cehennem buna benzer bisey mi acaba?

Peki öldükten sonra dirilmek-yani kıyamet hakkında ne düşünüyorsun? Doğal yollardan mı gelir yine insan temeli hataların zinciri mi dünyanın sonunu getirir.

Bir makale de okumuştum insanlık âlemi bir simülasyon mudur diye?
Suphesiz bir ust akil/ilah var.
Ne kadar irade, akıl dense de izin verilen kadarını yapabiliyor insanoglu.
Çok karışık konular bi o kadar da eğlenceli.

Cylonlara selam

Sent from my iPhone using Tapatalk

gidenler memnun ki yerinden,dönen yok henüz seferinden

Peki öldükten sonra dirilmek-yani kıyamet hakkında ne düşünüyorsun? Doğal yollardan mı gelir yine insan temeli hataların zinciri mi dünyanın sonunu getirir.

Doğal yollardan illaki bir son gelecek, nası yaşanabilir yer olduysa aynı sekil yok olur gider bu dünya. O süreçte farklı yerler dede yasanabilirlik olabilir.
Dünyanın sonu doğal yollardan baya uzun evrede olur olursada. (milyon belki milyar yıldan bahsediyorum) ama insanlığın bu süreci cabuklastırdığı gerçeği de var.
En basiti sıcaklıkların arttığı söyleniyor her geçen sene.(insanlık hatasıyla veya doğal kosullardan farketmez) 1000 yıl sonra 70-80 derecelere cıkarsa bu ısı geçmişler olsun.
Geçen biyere daha yazdım büyük işlerle uğraşan kişiler tarafından olusacaktır bir son gelecekse. Ülke olarakta ya ABD ya K.Kore gerçekleştirir bunu. Tamamını yok edemese de ciddi zararlar verebilirler olası bi hatada.

Ölünce görürsünüz ne acele ediyorsunuz cool relax yaşayın

Envoyé de mon Samsung S7 Edge en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt