- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 578
O işi bir geçecen hemşehrim, özel mesajları paylaşmak yasak. Ek olarak piksel piksel montajlamadığın ne malum ?SS aldım. İnkar etmeye devam edersiniz buradan paylaşmak zorunda kalacağım!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O işi bir geçecen hemşehrim, özel mesajları paylaşmak yasak. Ek olarak piksel piksel montajlamadığın ne malum ?SS aldım. İnkar etmeye devam edersiniz buradan paylaşmak zorunda kalacağım!
Hala yazabiliyor olmasi bile ilginc.O işi bir geçecen hemşehrim, özel mesajları paylaşmak yasak. Ek olarak piksel piksel montajlamadığın ne malum ?
Evet cezai müeyyidesi varmış bu hamleninO işi bir geçecen hemşehrim, özel mesajları paylaşmak yasak. Ek olarak piksel piksel montajlamadığın ne malum ?
O işi bir geçecen hemşehrim, özel mesajları paylaşmak yasak. Ek olarak piksel piksel montajlamadığın ne malum ?
Ulan kamuoyu dediğin mert g. veren, yasin şimşek falan. Böyle kamuoyunun nesine güvenecem, yokum.Bilgisayarda ekran görüntüsü alınca paint'e ctrl+v yapmayı yeni öğrenmiş ben montajdan ne anlar? Kamuoyu vicdanı kararı verecektir. Güveniyorsan kendine hodri meydan abi!
Hataydan Silivriye Uzanan 1 Hayat diye kitap yazmak için yeterli donelere ulaşacağın aksiyonların peşindesinBilgisayarda ekran görüntüsü alınca paint'e ctrl+v yapmayı yeni öğrenmiş ben montajdan ne anlar? Kamuoyu vicdanı kararı verecektir. Güveniyorsan kendine hodri meydan abi!
Ağzına sürterim senin bak.sana diyo galiba knk @Gökhan Sancak