Ölürayak (1990)

Mahir bey selamünaleyküm, hakkinizda ortaya atilan ve dogru olduguna nerede ise emin oldugum iddialar dogru mu?
Buna göre sizinle olan tüm diplomatik iliskileri kesip kesmeyecegime karar verecegim.

Doğruluğu durumunda keseceksen doğru diyeceğim.

Ben Mehmet bey adina sahitlik yapmaya hazirim, kendisi aleyhine raporlanan tapeler uydurma.

Demek özelden millete küfür ha?

Tam bir “Kameralar önünde dostluk naraları atıp, kapalı kapılar ardında her türlü cezayı almamız için uğraşan Ali Koç ve Fiko” davranışı.

An itibarıyle yönetim forumlarına "saplamak" içerikli raporlar gelmekte.

Halk tapelerin aciklanmasini bekliyor, yogun bir sekilde ve gerekirse rüsvet karsiliginda talep ediyor.

1 - 2 - 3 diye üç tane rapor attım Keramettin Bey! Vicdan ve adalet sahibiyseniz gereğini yapacaksınızdır! Tüm muhabbeti okuyun!!!
Montaj mı yaptın ne yaptın ? Serkan ile ben gayet efendi efendi hasbıhal ediyorduk, sen bir anda si..ş so...ş başladın neye uğradığımızı şaşırdık.

Halk tapelerin aciklanmasini bekliyor, yogun bir sekilde ve gerekirse rüsvet karsiliginda talep ediyor.

O raporlari julian assange,edward snowden gibi isimler bile sizdirip sizdirtmamakta tereddutte duser.
Mesajlar cok tehlikeli mod. Ekibi olarak hayati risk tasiyoruz an itibariyle
okumasaydim keske

Geri
Üst Alt