olympiakos'un kanat rotasyonu

Keramettin TANRIVERDİ

"Bizi sevenleri üzmeyelim baba"
Yönetici
Administrator
valbuena
onyekuru
garry rodrigues
pau rony lopes
masouras
camara

herifler 2 senedir bizle adı geçen ya da bizde oynayan tüm kanatları topluyor.

onyekuru tam çekip alınacak kıvamda olacak böyle devam ederse.

devre arası babel şutlanıp kuru, kanat rotasyonuna dahil edilirse enfes olur.

Kaça bırakırlar acaba 2025'e kadar sözleşme yapmışlar

Orada nasıl performansları takip eden var mı

Onyekuru iyi oyuncuydu ama son yıllardaki performansını yetersiz buluyorum. Özellikle geçen sezon en kritik maçlarda sakatlık yüzünden oynamamasından sonra iyice soğudum diyebilirim. Çok çok uygun bir sözleşme olmadığı sürece artık gelmesinin zaruri olduğunu düşünmüyorum. Eleştirdiğimiz Kerem'in oyun içinde çok daha etkili olduğunu düşünüyorum hatta Barış'ta çok büyük potansiyel vaat ediyor. Bu iki oyuncu varken Onyekuru bence geride kalır artık. Yabancı sınırı olmasa yine de iyi bir alternatif olurdu gibime geliyor.

Garry oynamıyorsa onu alalım. Onyekuru’yu kiralamazlar devre arasında büyük ihtimal, yeni aldılar.

Zaten Garry 1 değil 2 tık daha iyi futbolcu.

Asil Olay el arabi transferi beleşe almislar
hayata döndürülmisler adami. Her sezon 25 tane atiyo, lig, avrupa fark etmez. Büyük golcü.

Ekonomi ve imkanlari bizden daha kisitli ama cok güzel yönetliyo vallah

Asil Olay el arabi transferi beleşe almislar
hayata döndürülmisler adami. Her sezon 25 tane atiyo, lig, avrupa fark etmez. Büyük golcü.

Ekonomi ve imkanlari bizden daha kisitli ama cok güzel yönetliyo vallah
8. kanada 900 bin euro maaş veriyorlar nasıl kısıtlı imkan yav

demin sözlükte gördüm ben de, 900 bin euro maaşla almışlar.

O paraya gelmişse, Avrupa’ya dönme niyeti de vardı madem Babel’i bir şekilde paketleyip Garry’yi biz alsaydık ya. Son durumunu bilmiyorum elbette ama son senesinin %50si kadar oynasa Babel’den fazla katkı verirdi.

O paraya gelmişse, Avrupa’ya dönme niyeti de vardı madem Babel’i bir şekilde paketleyip Garry’yi biz alsaydık ya. Son durumunu bilmiyorum elbette ama son senesinin %50si kadar oynasa Babel’den fazla katkı verirdi.
Babel'i paketleyemedik bir de Garry yeni boşa çıktı

Devre arası paketlemek daha kolay olabilir.

Geri
Üst Alt