Olympique Lyon, Wilfried Zaha'yı Kiraladığını Açıkladı

İyi oynarsa hem iyi hem kötü. İyi olursa iyi paraya satarız bizde iyi olanı verip sivadigimiz icin aglariz
Kötü oynarsa geri yollanır ve değeri iyice düşeceği için kimse o maaşa daha zaha riskine girmez. İyi çıkarsa elden çıkarır yolumuza bakarız. Zaniolo mesela çok belli yani geri yollanacak, son kiralamaydi o fiyatlara daha da kimse 5 üstü bile para vermez zanioloya orada olmazsa, zaha da öyle. Biz yıldız oyuncu alıyorsak, katkı almamiz gerekiyor veya direkt elden çıkarmak gerekiyor. Bize gelmiş yıldız oyuncuya, Avrupa kulüpleri seviye düşüşü yaşamış gözüyle bakıyor.

Kötü oynarsa geri yollanır ve değeri iyice düşeceği için kimse o maaşa daha zaha riskine girmez. İyi çıkarsa elden çıkarır yolumuza bakarız. Zaniolo mesela çok belli yani geri yollanacak, son kiralamaydi o fiyatlara daha da kimse 5 üstü bile para vermez zanioloya orada olmazsa, zaha da öyle. Biz yıldız oyuncu alıyorsak, katkı almamiz gerekiyor veya direkt elden çıkarmak gerekiyor. Bize gelmiş yıldız oyuncuya, Avrupa kulüpleri seviye düşüşü yaşamış gözüyle bakıyor.
Çorba gibi takima geliyorlar nasıl performans versinler. Tete bile 3 gol filan attı. Bu Okan bizi bitirdi. Herkesin enerjisini emiyor

acilen futbolcu öğütücüsü okanın maç sonu yanlış taktik verdi diye suçu üstüne yıkabileceği, en az 7m euro maaş vereceğimiz yeni bir transfer yapmalıyız.

Skora etki ettigi maçlar oldu ama bugun Ingiltere'deki futbolunu oynadı dediğim tek bir maçı bile olmadı maalesef.
Zaha'nin ayrilmasindan dolayı neden Kerem'e kizildiginida anlamiyorum. Kerem'in maasi Zaha'nin maasinin 8 de 1'i kadar.

Şimdi biz buna 4 milyon odeyecegiz ve bizim odedigimi parayla lyonda mi oynayacak saka gibi

Mutluluktan ağlıyordur şimdi, maça falan odaklanamaz. Maç sonu boklayabilecegi zahasi yok artık, sıradaki doğuma giden sara mi olur yoksa jelert mi bilemem
Evet a.demir maçında puan kaybı olursa suçlu Sara olur, doğuma gitti takımı eksik bıraktı diyebilir.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mali açıdan mantıksız olabilir ama bu saatten sonra takımda tutamazsın dikiş tutmadı sonucta

kötü topcu diye demiyorum ama iç huzuru bozarsı takımda kalsaydı

Zaha adına sevindim.

2 aydır takımın eksikliklerini görmezden gelip, acil temel ihtiyaçlar varken gidip yan ürün adam alıp takımın anasını ağlattılar. Şimdi de dağıtıyorlar. Göndereceğin adamla sezon başı ilk idmandan sonra (Belki bir şans ise) tatmin etmediği vakit ilişiği kesersin. Gerçekten skandal işler. Ben yine önceki kaoslardan ötürü yine aynı noktaya geliyorum. Bu kulüp satılmalı ve sahipliği olmalı. Böyle gitmez. İlk iç saha maçında da tepki bekliyorum.

Yolu açık olsun başarılı olur inşallah. Kafasında bazı şeyleri çözebilirse takımdaki rolü anlamında seneye bizde bile tekrar faydalı olabilir.

Geri
Üst Alt