Omar Elabdellaoui, Galatasaray'a Karşı Açtığı Davayı Kazandı

Acımayacaksın abi. Merhamet etmeyeceksin. Atalar bu konuda tonla söz söylemiş.

O havai fişek meselesinin olduğu gün sözleşmesi feshedilmeliydi. Sonuçta ben yapmadım. Kendin yaptın.

Ama bizim yöneticiler insanlık yaptı. Tedavisi sağlandı, maaşı ödendi, görülen karşılık da bu.

O yüzden baştan sözleşmesi feshedilip postalanacaktı.

O gun bu mesaji yazsan,

Insan haklari (!) savunuculari ANINDA tepemize ususurdu..!

Hemen mesaji alintilayip eveveve eveveve insan haklarina gore veve biz Galatasarayiz gecmis olsun aslan Parcasi eveve sen bakma bunlara (bizi kastederek ) derlerdi !
bide üstüne banlarlardı

O gun bu mesaji yazsan,

Insan haklari (!) savunuculari ANINDA tepemize ususurdu..!

Hemen mesaji alintilayip eveveve eveveve insan haklarina gore veve biz Galatasarayiz gecmis olsun aslan Parcasi eveve sen bakma bunlara (bizi kastederek ) derlerdi !
Kendi ceplerinden gitmediği için insancıl olurlar!!! Sonra da utanmadan Galatasaray çıkarları diye öter dururlar. Biz mi yoksa onlar mı daha büyük Galatasaray'lı?!!!

Acıma yetime diye bir laf var bizim kulüpte hata o zaman söyledik olay üzücü ama kendi hatası üç beş kuruş verecektik gönderecektir diyordum üç beş kuruş vermeden gönderecektik profesyonel hayat bunun vefayla alakası yok vefa dediğimiz şey mesela Eboue herşeyini kaybetti sahip çıkılmasını karşı değildim emeği var kulüpte başarıları var Omar in nesi var?

Arap işte ne olacak hepsi sırtından bıçaklıyor

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yüzsüz herif. Bir daha Türkiye'ye gelmeyecektir. Karsi dava acilmali. Hayatini kurtardigimiz gibi bir de parasini eksiksiz ödedik kendi gözünü kör etmesine ragmen.

Ya biz bosuna mı seviyoruz hitleri falanı filanı

Bu futbolcu denen adamlar babasının hayrına mı oynuyor bu oyunu.Alayı aynı kuyunun taşı

Acımayacaksın NOKTA !!

Şerefsiz herif yatarak 2 sene para cukkaladın bide dava açmış

Bu fifada hep futbolcunun yanında oluyor klüpleri korumuyor. Abicim adam futbolla alakasız kendini sakatladı parasını aldı oynamayarak ee?

Bodo takiminda ayda 6 bin euroya oynuyor herif. Saka gibi.

Kulübün transferde bir numaralı kuralı kuzey afrikalı futbolcu almamak olmalı bu ziyech ya da mahez olsa bile olsa.

Uzun zamandır diyoruz. Arap’ı, berberisi kısacası Arap bölgesi ve Kuzey Afrika’dan oyuncu almayacaksın. Velev ki alacaksın güçlü ve performansa bağlı sözleşme yapacaksın.

Fatih hocaya yazar maalesef.Mallık yapıp evin içinde havai fişek patlamış gözünü kör etmiş o senelik alacaklarını ödeyip tek taraflı fesh edecektin boş duygusallık 3milyon euroya mal oldu bize.Bu kere bu adam arap böyle bir karaktersizlik yapmama ihtimali yok.Belhanda,feghouli 1 tane karakterlisini gördük mü?Görmedik.Yazık..

Geri
Üst Alt