Omar Elabdellaoui, Galatasaray'a Karşı Açtığı Davayı Kazandı

Bütün yorumşarı okudum
Yüzde 80 i kör olduğunda feshetseydik keşke babında olmuş.
Ben farklı bişey söyleyeyim...
Tamam mallık yaptık feshetmedik sözleşmeyi tedavisi bitince oynamaya başladı.
Zaten vasat bir topçuydu bu tedavi sonrası da performansı bir tık düşmüştü.
Bundan sonra biz hata yaptık daha doğrusu yönetim ve başkan yaptı hatayı.
Net hatırlamıyorum ama transfer döneminin bitimine 1-2 gün kala adama seni istemiyoruz kulüp bul dedik o da kabul etmeyince tek taraflı feshettik.
Burda nasılsa biz bu adamı iyileştirdik biz ne desek yapar hatasına düştük.
Sezon başı adama bak seni kadroda düşünüyoruz güzel ayrılalım 1 yıl sözleşmen var ne alacaksın 1 milyon Euro al sana 300-500 bin Euro yeni takımından da kazanırsın nerdeyse aynı para olur maaşın.bizde kalırsan kadroya giremezsin değerin düşer seneye kimse sana iyi kontrat önermez ve ikna yoluna gitseydik bu iş biterdi tatlılıkla.
Omarı hiç sevmem ilk geldiğinde de yazdım çok sıradan vasat bir beke aşırı maaş ve sözleşme verildi diye.
Ancak bu olayda onu da dinlemek lazım neden bize karşı böyle davrandı?
Yüzde 99 benim yazdığım şeylerden dolayı gururu kırıldı adam yerine konulup kimse konuşmadı vs.
Yüzde 99 torrent konusunda da tazminatı ödeyeceğiz yüklü miktarda.
Bence artık bu tek taraflı fesih yapması yasaklanmalı yönetimlerin tüzüğe madde koyulmalı mücbir bir neden olmadıkça yönetim kurulu futbolcu sözleşmesini tek taraflı fesih edemez diye.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kör adamı kim niye alsın ki? Denilene göre tüm parasını istemiş hatta Ümraniyeye yollicakmisiz ama cevap bile vermemiş. Son bir voleyi vurayım demiş büyük ihtimalle.

kör ölür badem gözlü olur

be şerefsiz karaktersiz, sende hiç ar namus yok mu lan. kendi gözünü kendin kör ettin sonra yatarak paranı almaya devam ettin. şimdi hak etmediğin parayı almak için 40 karılık yapıyorsun. burnundan gelir umarım o aldığın paralar.

biz o zaman sözleşmesini fesih etsek haksız olmazdık diye düşünüyorum. bu kulübün düzgün hukukçusu yok mu kardeşim, oğulcan davasından sonra bu 2. olay hep kaybediyoruz davayı. gs üniv hukuk fakültesini kapatın bir işe yaramıyorsa. hem marcao'dan bonus gelmedi hem de bu kötü oldu.

gördük ki tek karakterli arap belhanda çıktı, bazıları utanır mı sanmam.

Burda iyi olmuş beter olsun diye insanlık dışı şeyler söylemeyeceğim.
Keşke bu olay yaşanmasaydı.
Ve buna benzer bir olay yaşansa yine Galatasaray'in sahip çıkmasını isterim.
Bu Galatasaray'in büyüklüğünü gösterir.
Ama Galatasaray ne kadar büyükse sen o kadar şerefsizmişsin omar

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu olay kulağımıza küpe olsun.

Vahim olay sonrasi, ilgili sezon sonuna kadar maasi+alacaklari odenip, tedavisi ustlenililip, sezon sonunda uygun birsekilde ayrilmak en dogru olaniydi. Insani acidan da. Tamam amatorce bir durum, kendi hatasi falan ama insanlik hali olabiliyor ve oldu da. Ancak, 1.5 sezondan fazla beklenildi oyuncu, maasi odendi sonra sans verildi vs.. Bunlar hatali hamlelerdi. Isin sonunda da sanirim benim anladigim oyuncu ile yollarin ayrilma surecide sacma ve profesyonelce degil. Boyle olunca, o da hakedisini almak adina bu yola basvurmus.

1- Basta profesyonellik hatasi yaptik
2- Davranisimiz insanlik adina guzel ve dogru ancak bitiris de bir o kadar amatorce
3- Oyuncu da ilk 1.5 sene hatrina biraz daha orta yolu bularak klupten ayrilmaliydi
4- Kuzey Afrika + Arap/Berberi toplumlarindan oyuncu almayacaksin, alacaksanda cok net performans ve disiplin sartlari koyacaksin

Karara itiraz falan edilmiyor mu saka gibi ya, az degil 3 milyon euro dedigin bi oyuncu parasi resmen

Allah sana o parayı yedirmesin, helal etmiyoruz bunu bil şeref yoksunu arap. Senin gibi onursuz haysiyetsiz araplar yüzünden gerçekten bir daha arap topçu almayın şu takıma. Birde nerde top oynuyorsa bizim gurbetçiler derslik bir protesto ve tepki göstersin bu paragöze

Anlaşması gereği son kuruşuna kadar alır...
Irkçılık yapmak istemiyorum ama ben Arap kökenli oyuncuları beğensemde istemiyorum... Bir süreklilik problemi var, iki el Bombası gibi anında ya maçta yada bunun gibi dışarıda sıçabiliyor...
Afrikalı siyah oyuncu sayısı maksimum 2 olmalı

Kazanacağı sürpriz değildi.Sadece 45 gün icerisinde odeme zorunlulugu kötü olmus bizim icin.Omara gelince kazandigi para haram zaten kansızın.Asil suc bizde merhamet edip, insanlik yapmayacaktik.Klasik hain bir arap kan cekiyor.

Geri
Üst Alt