Omar Elabdellaoui, Galatasaray'a Karşı Açtığı Davayı Kazandı

Bu kuzey afrika bölgesinde bulunan insanlar cogu karaktersiz. Bizde bu çöp yüzünden mecbur transfer yaptik, bir sekilde cektirmemiz lagzim bu arap bedevisini

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Arap kökenli çıkarcı tayfadan şimdi kendine sorsan Galatasaray benim yuvam ben bir aslanim diye zirvalar para işine gelince bu profesyonel yaşam diye konuşur ama futbol hayatını sekteye uğratan şey özel yaşamındaki bir olay bu parayı bize odetmeleri gerçekten saçmalık ...

Omar : Galatasaray bana sadece destek vermedi. Çocuğuyla ilgilenir gibi ilgilendiler benimle. Baktığımız zaman kaza gerçekleşmeden kısa bir süre önce gelmiştim kulübe ve kaza gerçekleştikten sonra da her kademeden burada çalışan, çalışmayan herkes bana çok fazla destek verdi. Ben hiçbir zaman bu borcun karşılığını ödeyemem. Yapabileceğim tek bir şey var, sadece ve sadece sahaya çıkıp elimden gelenin en iyisini vermek ve takıma olabildiğince fayda sağlamak. Hastaneye girer girmez, bütün süreç boyunca Galatasaray ne kadar büyük bir aile olduğumuzu bana gösterdi. Sanırım başka bir oyuncu başka bir yerde böyle bir şeyle karşılaşsa hiçbir zaman bu şekilde bir davranışı görebileceğini sanmıyorum. Ben de bu sevginin karşılığın olabildiğince vermeye çalışacağım."
Alkışlar sana o zaman Omar Efendi 👏👏👏

13 yıldır üyeyim 2 kez ceza aldım
Biri bu arkadaşa kör dedim diyeydi
Demek ki acıma yetime döner sen bana acıma dermiş

bunun-adi-kahpelik.jpg

Rezil rüsva edilmeli bu

kulübün Twitter hesabından falan rencide edici bi şeyler yayınlamak lazım, beter olsun

haram zıkkım olsun ne diyelim

Geri
Üst Alt