Omar Elabdellaoui Galatasaray‘da İddiası!

Senede 1 asisti olan bek bulma konusunda uzmanlaştik.

Ancak oynadığı maç sayısı gayet istikrarlı gibi
İyi araştırma yapılmıştır umarım .

Hoca maiconuda satmadığına göre önümüzdeki sene 3 5 2 düşünüyor sanırım

..................... Okan..................
........ Luyi....Maicon....Marcao.......
Omar......Seri......Mensah.......Sarrachi
.....................Akbaba.........................
...........Diagne...........Falcao.............

doğrudur ve kerem aktürkoğlu nu da aldık. hayırlı olsun 2 si de
Hayırdır Renktaş sende bir DUYUMCULUK durumu var sanki?
Nasıl bu kadar emin oluyorsun?

Bu Linnes'in de ne gülmez yüzü varmış yav. Her sene herife artık formayı aldı diyoruz, gidip yine önüne-yanına birini getiriyorlar. Hayır oynayınca da öyle sırıtmıyor eleman. Bu kadar kötüyse neden maaşına %60 zam yaptık, iyiyse niye sürekli pozisyonuna oyuncu alıyoruz bilemiyorum. Takımın bas bas bağıran milyon tane bölgesi varken hala Linnes'in pozisyonuna yabancı almak neyin nesidir acaba.

Çok birşey istediğimiz yok arkasına adam kaçırmasın kademe bilsin
birde orta atmayı bilsin yeterli

Bu Linnes'in de ne gülmez yüzü varmış yav. Her sene herife artık formayı aldı diyoruz, gidip yine önüne-yanına birini getiriyorlar. Hayır oynayınca da öyle sırıtmıyor eleman. Bu kadar kötüyse neden maaşına %60 zam yaptık, iyiyse niye sürekli pozisyonuna oyuncu alıyoruz bilemiyorum. Takımın bas bas bağıran milyon tane bölgesi varken hala Linnes'in pozisyonuna yabancı almak neyin nesidir acaba.

Cok sacma bir hamle idi o zam. Ama linnes yetersiz abi. Fizik desen zayıf. Pozisyon alma yok

Linnes norvec milli takiminda Elabdellaoui'nin yedegi

Cok sacma bir hamle idi o zam. Ama linnes yetersiz abi. Fizik desen zayıf. Pozisyon alma yok

Yani işte zayıfsa ne halt yemeye zam yaptık. Milli takımda bu eleman sürekli önünde ama 3 katı fazla kazanıyor Linnes. Elden çıkartmak istesen de çıkartamazsın. Yuto gibi adam bile havadan parayı çöpe atmak istemediğinden 6 ay Florya'da düz koşu yaparken Linnes'ten de muhtemel transferde fedakarlık beklemek çok makul görünmüyor. Yine elimizde patlayan bir iş, yine yetersiz oyuncuya verilen yüksek maaş. Ben FM'de yapıyorum böyle dangalakça işlerin ama sözde profesyonellerce yönetilen ülkenin en büyük futbol kulübünün böyle aptal saptal işler yapması deli ediyor insanı.

Muhtemelen bu sene yoklari oynamistir, 1 asisti olan adamdan hayir gelmez.

Biz transfermarkttan bonservisi elinde sag beklere bakip bunda karar kildik ve transfer ettik muhtemelen.

Jimmy Durmaz'in bile 3 sene sözlesme kaptigi yerde buna 4 yillik kontrat yaparlar. Olmasi gereken en fazla 2

1.75M altina imza atmamistir.

geçen sezon ve önceki sezonda sarachi 1 asist yapmış teki 20 maç diğeri 30 üstü tam hatırlamıyorum bakamadım şuan

ama aynı sarachinin bizde 4 asisti oldu. takmayın istatistikleri gomis yılda 12-15 gol atarken bizde rekor kırdı herif

ayrıca marianonun bizde 101 maçta 2 gol 16 asisti var. bu arkadaşın 166 maçta 10 gol 15 asisti var.

Geri
Üst Alt