Ömer Ali Şahiner Fenerbahçe'de İddiası!

Emre Arslan

Cezalı
C16u2hWWIAA_0r0.jpg

Adam gibi yabancı sağ bek bulunduktan ve 14 yabancı hakkı dolduktan sonra maksimum 2 milyon euro bonservis 1.5 milyon TL maaş alması koşuluyla alınabilecek, sağ bek yedeği olabilecek bir yerliydi.

İyi topçu rotasyonda iş yapar hayırsız olsun.

Tanımıyorum.

Adam gibi yabancı sağ bek bulunduktan ve 14 yabancı hakkı dolduktan sonra maksimum 2 milyon euro bonservis 1.5 milyon TL maaş alması koşuluyla alınabilecek, sağ bek yedeği olabilecek bir yerliydi.
Bu adam kanat oyuncusu değil mi ya?

Aykut hocam bu hafta zorlanmayalim diye en onemli adamlarindan birini feda etmis.Ne buyuk Galatasarayli bu adam yaw.

transfermarkt forvet-sağ kanat diyor. pek futbolcuya benzemiyor. Para aktarımı veya şike transferi olması muhtemel.

Bu adam kanat oyuncusu değil mi ya?
Bek de oynuyor ben bekte daha iyi buluyorum sağ açık için kilit işler yapabilecek bir adam değil ama iyi bir hücumcu bek olabilir. ( İyi derken yerliler seviyesinde değerlendiriyorum, 14 yabancı hakkın dolduysa falan)

Trabzona 1.5-2 m civarina satmamıştı Konya. Fener ne kadara aldı acaba

Fanatik Galatasaraylı Ömer Ali Şahiner sanmam gideceğini ama tabii ki profesyonel olunca gidebilir.

Sağ Bek/Sağ kanat için iyi rotasyon topçusu olur 3 kulvarda ilerleyebilirlerse

Ama adamların asıl sağ bekleri yok bunlarında transferden anladığı bir nane yok :D

Hayırsız olsun

Geri
Üst Alt